5 σειρές που είχαν άθλιο τέλος!

Υπάρχουν κάποιες σειρές που μπορούν να σε κρατήσουν σε αγωνία για 10 σεζόν. Παρ’ όλα αυτά με κάποιο μαγικό τρόπο το finale τους είναι ό,τι χειρότερο και ξενέρωτο έχετε δει! 

⚠Warning alert⚠ : περιέχει σημαντικά spoiler.

1) Lost Παρόλο που ήταν σειρά επιστημονικής φαντασίας, περιμέναμε όλοι παρόμοιο τέλος. Αλλά όχι μόνο ήταν άθλιο, ήταν σαν να βλέπεις παραμύθι για 7χρονα. Όλοι περιμέναμε έπειτα από τις δηλώσεις των σεναριογράφων πως στο τέλος όλα τα ερωτήματα θα λάβουν απάντηση. Αμ δε! Η αποκάλυψη στο κοινό μετά από τόσους κύκλους ότι ορισμένα περιστατικά δε συνέβησαν ποτέ και ο θάνατος των πάντων σίγουρα δεν απαντά σε κανένα ερωτηματικό από τα τόσα που δημιουργήθηκαν!

2) Vampire diaries
Μετά από μια σεζόν φωτιά που ήρθε για δώσει νέο αέρα μετά από μια μεγάλη κοιλιά, φαντάζομαι πως όλοι περιμένατε τη μεγαλειώδη επιστροφή της Elena.
Η αλήθεια είναι πως μεγαλειώδες δεν χαρακτηριζόταν αυτό το τέλος. Ήταν απλώς κρύο με μια απλή επανένωση στον «παράδεισο» των επιζώντων πρωταγωνιστών με τους πεθαμένους. Χειρότερο όλων η αυτοθυσία του Stefan για να χαρούν τον έρωτα τους ο Damon και η Elena.

3) Dexter
Καλό είναι να αναγνωρίζουμε πότε πρέπει μια σειρά να τελειώσει. Με το να δημιουργείς ένα άθλιο τέλος απλά και μόνο για να έχεις στο μέλλον την ευκαιρία να επαναφέρεις τη σειρά είναι απλά λάθος. Ο Dexter δεν έπρεπε να ζήσει και να γίνει ξυλοκόπος γιατί αυτό έρχεται σε αντίθεση με όλη τη ψυχοσύνθεση του πρωταγωνιστή. Κάποιες φορές ένα sad end είναι πολύ καλύτερο από ένα bad end!

4) How I met your mother
Απολαύστε τις πρώτες σεζόν γιατί το τέλος δεν είναι σίγουρα αυτό που περιμένετε. Αφού καταφέρνουμε επιτέλους να γνωρίσουμε τη μάνα, η οποία γενικά είναι μία απογοήτευση (αλλά γούστα είναι αυτά δε θα σχολιάσω παραπάνω) η μάνα πεθαίνει! Ωωω ναι! Και με ποια τα φτιάχνει ο Ted; Με την αγαπημένη φίλη του και πρώην σύζυγο του κολλητού του, την Robin. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το τέλος αυτό. Και δε θα αναφερθώ καν στην κατάληξη του Barney. Ίσως το δικό μου χειρότερο φινάλε.

5) Two and a Half Men
Δε θα πω πολλά, ούτως ή άλλως από την ημέρα που ο Aston Kutcher έγινε πρωταγωνιστής δεν είχαμε πολλές ελπίδες για το μέλλον της σειράς ή για την εφευρετικότητα των σεναριογράφων. Στο τέλος αποδεικνύεται πως ο Charlie είναι ζωντανός και φυλακισμένος στο υπόγειο της Rose. Πριν προλάβουμε να δούμε τον αγαπημένο πρωταγωνιστή όλων μας να επιστρέφει στη σειρά, ένα πιάνο πέφτει από τον ουρανό και τον σκοτώνει. Φαντάζομαι κανένας σας δεν βρήκε αυτή την ιδέα έξυπνη.

Πηγή: yang.gr