Adele: Σοβαρό πρόβλημα υγείας ακυρώνει τις δύο τελευταίες συναυλίες της περιοδείας της!

Η Adele αναγκάζεται να ακυρώσει τις δύο τελευταίες συναυλίες της περιοδείας της!

Τι συμβαίνει με την ασυναγώνιστη Βρετανίδα καλλιτέχνιδα, την πιο αναγνωρισμένη και καταξιωμένη γυναικεία φωνή της γενιάς της στη μουσική βιομηχανία; Τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα, η Adele σόκαρε το κοινό με την πρόθεσή της να αποσυρθεί οριστικά από τα φώτα της σκηνής, έτσι όπως άφησε να υπαινίσσεται μέσα από ένα χειρόγραφο σημείωμα.

Η πολυπλατινένια ερμηνεύτρια του «Hello» και τόσων ακόμη αξεπέραστων επιτυχιών με σαρωτική απήχηση σε όλη την υφήλιο, έχει ξεκινήσει από το Φεβρουάριο του 2016 την τρίτη μεγάλη περιοδεία της για την προώθηση του τρίτου αντίστοιχα δίσκου της, του «25».

Οι τέσσερις τελευταίες συναυλίες του προγράμματος θα διεξάγονταν στη βάση της Adele στο Λονδίνο και στο περίφημο «Wembley Stadium», στις 28 – 29 Ιουνίου και στις 1 – 2 Ιουλίου. Ενώ τα δύο πρώτα shows ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, τα δύο εναπομείναντα δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν εξαιτίας της σοβαρής κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι φωνητικές χορδές.

Ύστερα από μία απαιτητική περιοδεία 121 συναυλιών στα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, η 29χρονη τραγουδίστρια έχει φτάσει στα όρια των αντοχών της, με αποτέλεσμα να έχει «καταρρεύσει» η φωνή της και να μην είναι σε θέση να τραγουδήσει ζωντανά, ενώ ήδη λάμβανε φαρμακευτική αγωγή ώστε να τα καταφέρει έως εδώ. Έπειτα από έντονη εσωτερική διαμάχη, η Adele έκρινε σκόπιμο να ακολουθήσει την ιατρική συμβουλή και μετά λύπης να ακυρώσει τις δύο τελευταίες συναυλίες της περιοδείας της, στο Λονδίνο.

Με ένα καινούριο μήνυμα, που αυτή τη φορά δημοσίευσε η ίδια, ζητά συγγνώμη από τους θαυμαστές της, χωρίς ωστόσο να επαναλαμβάνει το ενδεχόμενο απομάκρυνσης από τη σκηνή.

«Δεν ξέρω καν πώς να το ξεκινήσω αυτό. Οι τελευταίες δύο νύχτες στο Wembley ήταν τα μεγαλύτερα και καλύτερα shows της ζωής μου. Το να έρθω σπίτι σε μία τέτοια απάντηση μετά από τόσο πολύ (καιρό) μακρά κάνοντας κάτι που ποτέ δε σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να αποσυρθώ, αλλά με έχει «σκοτώσει».

Ωστόσο, αγωνίστηκε φωνητικά και τις δύο νύχτες. Είχα να προσπαθήσω πολύ πιο σκληρά από ό,τι κάνω κανονικά. Αισθάνθηκαν σαν να έπρεπε συνεχώς να καθαρίζω το λαιμό μου, ειδικά την τελευταία νύχτα. Πήγα να δω τον ΩΡΛ γιατρό μου αυτό το απόγευμα επειδή η φωνή μου δεν άνοιγε καθόλου σήμερα και αποδεικνύεται ότι έχω καταστρέψει τις φωνητικές χορδές μου.

Και πάνω στην ιατρική συμβουλή, απλά είμαι ανίκανη να τραγουδήσω το σαββατοκύριακο. Για να πω ότι είμαι αποκαρδιωμένη θα έπρεπε να ήταν μία ολοκληρωτική υποτίμηση. Έχω ήδη φτάσει στο όριο των στεροειδών και της ενίσχυσης για τη φωνή μου. Σκέφτηκα να κάνω το show το βράδυ του Σαββάτου, όμως είναι πολύ απίθανο ότι θα τα κατάφερνα κατά τη διάρκεια του σετ και απλά δεν μπορώ να καταρρεύσω μπροστά σας και να αποχωρήσετε με αυτόν τον τρόπο.

Είμαι τόσο απεγνωσμένη να τις κάνω (τις δύο συναυλίες) που ακόμα σκέφτηκα να μιμηθώ (ότι τραγουδάω), απλά για να είμαι μπροστά σας και μαζί μας. Αλλά δεν το έχω ξανά και δεν μπορώ ούτε μία στο εκατομμύριο να το κάνω αυτό σε εσάς. Δε θα ήμουν αληθινά εγώ εκεί πάνω. Συγγνώμη. Λυπάμαι για την απογοήτευσή σας. Λυπάμαι για τις νύχτες που θα είχατε με τους αγαπημένους σας και τις αναμνήσεις που θα είχατε μαζί. Λυπάμαι για το χρόνο και τα λεφτά που ξοδέψατε οργανώνοντας τα ταξίδια σας.

Γνωρίζετε ότι δε θα έπαιρνα αυτήν την απόφαση με ελαφρότητα. Έχω κάνει 121 shows και έχω δύο που απομένουν. Δύο που απομένουν!!! Και είναι δύο γιγαντιαία shows! Ποιος στο καλό ακυρώνει ένα shοw στο στάδιο Wembley; Το να μη συμπληρώσω αυτό το ορόσημο στην καριέρα μου είναι κάτι που αγωνίζομαι να το καταλάβω και εύχομαι να μην είχα να το γράψω. Έχω αλλάξει τη ζωή μου δραστικά με κάθε τρόπο ώστε να βεβαιώσω ότι θα τελειώσω αυτήν την περιοδεία που ξεκίνησα στις αρχές του προηγούμενου έτους.

Το να μην είμαι ικανή να την τελειώσω, είναι κάτι με το οποίο αγωνίζομαι πραγματικά να συμβιβαστώ. Είναι σαν ολόκληρη η καριέρα μου να έχει χτιστεί επάνω σε αυτά τα 4 shows. Το γράφω αυτό (το μήνυμα) καθώς η απόφαση πάρθηκε ακριβώς αυτή τη στιγμή, έτσι δεν έχω άλλη πληροφόρηση, αλλά φυσικά οι αποζημιώσεις θα είναι διαθέσιμες εάν τα shows δεν μπορούν να επαναπρογραμματιστούν. Θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες. Συγγνώμη. Είμαι κατεστραμμένη.

Συγγνώμη. Σας αγαπώ, συγγνώμη. Παρακαλώ συγχωρέστε με.»

 Πηγή:www.hit-channel.com