Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα iHeartRadio Music Awards της φετινής χρονιάς

Η Billie Eilish, η Lizzo και ο Lil Nas X έχουν τις περισσότερες υποψηφιότητες για τα iHeartRadio Music Awards 2020.

Η τελετή απονομής θα βραβεύσει τους καλλιτέχνες τα τραγούδια των οποίων ακούστηκαν περισσότερο στους σταθμούς iHeartRadio και στην εφαρμογή iHeartRadio το 2019 και θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου στο Shrine Auditorium στο Λος Άντζελες.

Οι Ariana Grande, Billie Eilish, Camila Cabello, Cardi B, Drake, Halsey, Justin Bieber, Khalid, Lil Nas X, Lizzo, Post Malone και Summer Walker είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που διεκδικούν βραβεία.

Για το βραβείο στην κατηγορία Τραγούδι της Χρονιάς υποψήφια είναι το «bad guy» της Billie Eilish, το «Old Town Road» του Lil Nas X, το «Señorita» των Shawn Mendes και Camila Cabello, το «Sucker» των Jonas Brothers και το «Truth Hurts» της Lizzo.

Οι Billie Eilish, Lizzo, Ariana Grande, Halsey και Taylor Swift διεκδικούν το βραβείο Γυναίκα Καλλιτέχνης της Χρονιάς και οι Ed Sheeran, Khalid, Luke Combs, Post Malone και Shawn Mendes το βραβείο Άνδρας Καλλιτέχνης της Χρονιάς.

Το κοινό έχει τη δυνατότητα να ψηφίζει από τις 8 Ιανουαρίου έως τις 23 Μαρτίου για να αναδείξουν τους νικητές στις κατηγορίες: Καλύτερη Στρατιά Θαυμαστών, Καλύτεροι Στίχοι, Καλύτερη Διασκευή, Καλύτερο Μουσικό Βίντεο, Καλύτερο Remix, Star των Social Media.

Ζωντανά στα iHeartRadio Music Awards 2020 θα τραγουδήσει ο Justin Bieber και άλλοι καλλιτέχνες που θα ανακοινωθούν σύντομα.