Αυτός ο Τούρκος τραγουδιστής υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας της Αdele

Ο 52χρονος Mehmet Asar δήλωσε ότι είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με την Penny Adkins, μητέρα της Adele την περίοδο που εκείνη έκανε διακοπές στο τουρκικό θέρετρο τον Ιούλιο του 1987 και λέει πως το κοριτσάκι που γεννήθηκε τον Μάιο του 1988 ήταν η Adele, με αυτόν να είναι ο πατέρας.   Ο Asar είπε ότι συναντήθηκε με Adkins, ενώ εργαζόταν ως οδηγός ταξί και διατήρησε επαφή μαζί της για λίγο διάστημα.

adele.jpg

Ο τραγουδιστής ισχυρίζεται πως εκείνο το καλοκαίρι είχε αναλάβει χρέη ξεναγού για τη μητέρα της Adele και την παρέα της για πάνω από δύο εβδομάδες. «Η ίδια μου συστήθηκε ως νοσοκόμα. Αρέσαμε ο ένας στον άλλο και η σχέση κράτησε δύο εβδομάδες. Τελικά παρέτεινε τις διακοπές της και επέστρεψε στην Αγγλία ένα μήνα αργότερα. Αργότερα επέστρεψε στην Αλικαρνασσό δύο φορές και έμεινε για ένα μήνα», λέει ο 52χρονος που παρουσιάζει και φωτογραφίες ως αποδεικτικά της σχέσης.

adele1.jpg

Ο Mehmet ισχυρίζεται πως η Penny ήθελε να την ακολουθήσει στην Αγγλία, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Αναφέρει πως μίλησαν στο τηλέφωνο μερικές φορές μετά το τέλος της σχέσης τους, αλλά λέει πως εκείνη την εποχή ήταν κάτι που κόστιζε πολύ και ήταν δύσκολο οπότε και χάθηκε η επαφή.   «Η ημερομηνία που ήμουν σε σχέση με τη μητέρα της και η ημερομηνία γέννησης τη Adele ταιριάζουν απόλυτα», κατά τα λεγόμενα του 52χρονου ο οποίος κάνει μάλιστα λόγο και για φυσική ομοιότητα.

Πηγή: mad.tv