Διαγωνισμός: Smiling Dog Contest | Pedigree Dentastix

Say Cheeeese & Win!

Στείλε μας την πιο happy φωτογραφία από το σκυλάκι σου και πάρε μέρος στον μέρος στον διαγωνισμό του Pedigree Dentastix και κερδίστε μοναδικά δώρα από το Pedigree!

Ακολουθήστε απλά τα παρακάτω βήματα:

  1. Ανεβάστε τη φωτογραφία του αγαπημένου σας σκύλου στην είδική πλατφόρμα του διαγωνισμού στο Facebook. ( https://bit.ly/2whj7iE )
  2. H επιτροπή θα ανακοινώσει τους 10 φιναλιστ την Δευτέρα 28 Μαϊου
  3. Οι 10 φωτογραφίες θα φιλοξενηθούν τυπωμένες στο Zooper Pet Event στις 30 Μαϊου και εκεί μετά από ψηφοφορία του κόσμου θα βγούν οι νικητές.
  4. Οι Πρώτοι 3 θα κερδίσουν από ένα  Δωροκουτί Pedigree το οποίο περιλαμβάνει κανονικές συσκευασίες από ένα πλήθος προϊόντων Pedigree και υπόλοιποι 7 θα κερδίσουν μια πολυσυσκευασία Pedigree Dentastix ενός μήνα.

Pedigree Dentastix
4 στους 5 σκύλους άνω των τριών ετών ταλαιπωρούνται από ουλίτιδα, νιώθουν πόνο και ενόχληση στα δόντια και, απλά, δεν μπορούν να μιλήσουν για να το πουν!  Το Pedigree® Dentastix® μπορεί να βοηθήσει! Είναι νόστιμο και απολαυστικό, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και λιπαρά ενώ χάρη στο μοναδικό σχήμα του Χ και την ειδική σύνθεσή του είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθάει στη μείωση της πέτρας έως και 80%. Το Pedigree® Dentastix® θα χαρίσει ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο στο σκύλο σας.