Δοκιμάσαμε το NY BRUNCH ΣΤΑ PAX και το λατρέψαμε                                                  pax-logotype.png

Η φιλοσοφία του brunch - που ξεκίνησε από την Αγγλία, αλλά έγινε ευρέως γνωστή από τη Νέα Υόρκη - έχει γίνει πλέον αγαπημένη συνήθεια και στη Θεσ/νίκη.

O Βill Nakis και η Boss Crew δοκίμασαν την Κυριακή 22/10 το NY BRUNCH ΣΤΑ PAX και το λατρέψανε!
Το brunch που παντρεύει το πρωινό με το μεσημεριανό, κέρδισε τις καρδιές τους γιατί τα PAX Homemade Burgers είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να δοκιμάσει κανείς σε αυθεντικό Νεοϋορκέζικο brunch  στη πόλη!

pax-burgers-inside.jpg


Το αγαπημένο στέκι της Καλαποθάκης, εκτός από πεντανόστιμα σπιτικά burgers, κάθε Σαββατοκύριακο σερβίρει το πιο λαχταριστό και πλούσιο brunch, με αυθεντικές συνταγές και ολόφρεσκα υλικά. Με επιλογές που καλύπτουν τους λάτρεις τόσο των αλμυρών όσο και των γλυκών γεύσεων, αλλά και με refill στον καφέ φίλτρου καθ' όλη τη διάρκεια του brunch! 

       pancake-burger.jpg            scrambled-eggs-pancake.jpg

Το Σαββατοκύριακο ο Βill Nakis και η Boss Crew απόλαυσαν λαχταριστά Eggs and Bacon και Steak and Eggs, και το ξεχώρισαν ως το πιο νόστιμο πιάτο! Ακόμα δεν παρέλειψαν να δοκιμάσουν τις  νέες προτάσεις των PAX στο μενού "Pancake Burger" και "Scrambled Eggs Pancake" που είναι ένας συνδυασμός  pancake με αυγά που ξετρελαίνει τον ουρανίσκο! Επίσης συμβουλή από το καθημερινό Νο.1 Show:  μην  παραλείψετε να δοκιμάσετε τα γλυκά pancakes που θα σας προτείνουν οι chef!pancakes-pax-zooradio.jpg

Your weekend date at 10!
Κάθε Σαββατοκύριακο 10:00-16:00 απολαμβάνεις το Αυθεντικό NY Brunch μόνο στα Pax Homemade Burgers στην Καλαποθάκη σαν γνήσιος Νεοϋορκέζος, 
Καλαποθάκη & Βενιζέλου 8. τηλ. 2310221852!