Είναι η Rihanna έγκυος;

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά την εμφάνισή της στο Diamond Ball 2019 το βράδυ της Πέμπτης, όταν τα social media γέμισαν με φωτογραφίες της, που τη θέλουν έγκυο. Γιατί όμως έγινε αυτό; Η Rihanna φορούσε ένα μαύρο φόρεμα το βράδυ εκείνο, το οποίο ήταν αρκετά στενό στο πάνω μέρος κα πιο φαρδύ προς τα κάτω. Και όμως παρά το γεγονός πως ήταν μαύρο και στενό, πολλοί ήταν αυτοί που παρατήρησαν να πετάγεται ελαφρώς μία φουσκωμένη κοιλίτσα.

Και αυτό είναι κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει από την Rihanna ομολογουμένως. Μπορεί περιστασιακά να είχε κάποια παραπανίσια κιλά, όμως ποτέ δεν είχε κοιλιά. Και αυτή τη φορά εδώ όλοι κάτι έβλεπαν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ακόμη μεγαλύτερη φρενίτιδα προξένησε η δήλωσή της στο κόκκινο χαλί με το Essence, στην οποία είπε:

«Είμαι μία μαύρη γυναίκα. Ήρθα από μία μαύρη γυναίκα, που ήρθε από μία μαύρη γυναίκα, και που και αυτή ήρθε από μια μαύρη γυναίκα, και θα γεννήσω κι εγώ μια μαύρη γυναίκα». Τα ερωτηματικά μετά από αυτήν τη δήλωση έγιναν περισσότερα, και όλοι θέλουν να μάθουν απεγνωσμένα αν είναι πράγματι έγκυος.