Η Adele επιστρέφει με νέο album εντός του 2020

Η νέα χρονιά αναμένεται να σηματοδοτήσει την πολυαναμενόμενη δισκογραφική επάνοδο της Adele.

Η Adele επιστρέφει δισκογραφικά εντός του 2020, σύμφωνα με όσα υπαινίσσονται οι συνεργάτες της.

Η ατζέντισσα της τραγουδίστριας και ο μάνατζέρ της μίλησαν στο Music Week και άφησαν να εννοηθεί ότι η Adele θα επανέλθει στη δράση τη φετινή χρονιά.

«Όσο πιο σύντομα, τόσο το καλύτερο», δήλωσε ο Jonathan.

Τα αδέλφια Dickins αποκάλυψαν ότι ανακάλυψαν χωριστά την Adele και πως άρχισαν να δουλεύουν μαζί της χωρίς να το γνωρίζουν.

«Κάποιος είπε ότι έπρεπε να τη δω. Εκείνο το καιρό το γραφείο μου ήταν το σπίτι μου και ήρθε για τσάι, τη συνάντησα εκεί και ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί», εξήγησε ο Jonathan.

Η Lucy πρόσθεσε για τη γνωριμία της με την Adele:

«Τη συνάντησα μέσω ενός φίλου που ήρθε μαζί της και δεν το ξεχάσω ποτέ. Είπε ότι ήταν τραγουδίστρια και ρώτησε, “θέλεις ένα  CD;”. Είπα ναι και γύρισε στο άλλο άτομο και είπε: “Δώσε μου πίσω το CD μου, θέλω να το δώσω σ’ αυτή”. Αφού έπαιξε το πρώτο τραγούδι, είπα ότι είναι απίστευτο, έτσι κάλεσα τον Jonathan», συνέχισε.

Ωστόσο η Lucy παραδέχθηκε ότι μπορεί να γίνει δύσκολο να προβλεφθεί ποιο τραγούδι έχει τη δυνατότητα να σημειώσει επιτυχία.

«Δεν νομίζω ότι το ξέρεις, είναι πάντα το ένστικτο», είπε.

Όσον αφορά την περίπτωση της Adele, η Lucy Dickins σχολίασε: «Είναι πολύ σπάνια που κάτι σαν αυτό έρχεται στο δρόμο σου. Με εντυπωσίαζε το ένα τραγούδι μετά το άλλο».