Η Ariana Grande είναι η πιο φιλάνθρωπος τραγουδίστρια του 2017

Η φιλανθρωπική δράση της Ariana Grande από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ και έπειτα αναγνωρίστηκε από το κοινό.

Η Ariana Grande ψηφίστηκε από τον οργανισμό «DoSomething» ως η πιο αφοσιωμένη τραγουδίστρια σε κοινωνικά ζητήματα για φέτος.

Στην ψηφοφορία «Celebs Gone Good», η 24χρονη Αμερικανίδα εμφανίζεται στην τρίτη θέση πίσω από τον Chance the Rapper, που αγωνίζεται να βοηθήσει το εκπαιδευτικό σύστημα του Σικάγου με δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα και τον αθλητή του  φούτμπολ, Colin Kaepernick.

Η Ariana Grande είναι ανάμεσα στις πιο φιλάνθρωπες διασημότητες έτους χάρη στη μεγάλη συναυλία «One Love Manchester», η οποία απέφερε 13 εκατομμύρια δολάρια στα θύματα και τα μέλη των οικογενειών της από τη φριχτή τρομοκρατική επίθεση που πραγματοποιήθηκε μετά τη συναυλία της στην πόλη, στις 22 Μαΐου.

Επιπλέον, η νεαρή pop star συμμετείχε φέτος σε άλλη μία φιλανθρωπική συναυλία φέτος. Το «A Concert for Charlottesville» μαζί με άλλους αστέρες όπως ο Justin Timberlake, ο Pharrell Williams, οι Coldplay, ο Stevie Wonder και άλλα ονόματα. Επρόκειτο για μία πρωτοβουλία του τραγουδιστή – μουσικού Dave Matthews για τη συγκέντρωση χρημάτων για τα θύματα και τους τραυματίες των βίαιων επεισοδίων που είχαν ξεσπάσει στο Charlottesville τον προηγούμενο Αύγουστο.

Στη λίστα παρατηρείται επίσης η Rihanna και το έργο της στο ίδρυμα «Clara Lionel», η Beyoncé (στο Νο1 πέρυσι) με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Formation Scholars», ο John Legend με τη δημιουργία της καμπάνιας #FREEAMERIKA και πολλοί ακόμη τραγουδιστές.


Οι 20 πιο φιλάνθρωπες διασημότητες για το 2017
1. Chance the Rapper
2. Colin Kaepernick
3. Ariana Grande
4. Rihanna
5. Beyoncé
6. JJ Watt
7. Kesha
8. Yara Shahidi
9. Zendaya

10. Bethenny Frankel
11. Nicki Minaj
12. Lin Manuel Miranda
13. Lauren Jauregui (Fifth Harmony)
14. Jennifer Lopez
15. Shawn Mendes
16. Demi Lovato
17. Ava DuVernay
18. John Legend & Chrissy Teigen
19. Miley Cyrus
20. Bruno Mars

Σύμφωνα με το «Do Something», η λίστα προέκυψε μέσω ψηφοφορίας σε Twitter και Facebook και από τα μέλη επιτροπής που συστάθηκε από τον οργανισμό.

Πηγή: hit-channel.com