Η Beyoncé εμφανίζεται γυμνή στο εντυπωσιακό εξώφυλλο του νέου άλμπουμ «Renaissance»

Η Beyoncé κόβει την ανάσα στο εξώφυλλο του νέου άλμπουμ της.

Η Beyoncé έδωσε στη δημοσιότητα το εξώφυλλο του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ της «Renaissance», που θα κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες.

Η αστέρας της μουσικής εμφανίζεται στο εξώφυλλο του έβδομου άλμπουμ της πάνω στο ολόγραμμα ενός αλόγου σχεδόν γυμνή, καθώς το μόνο που καλύπτει τα επίμαχα σημεία του σώματός της είναι ορισμένες ασημένιες αστραφτερές αλυσίδες.

Πολλοί θαυμαστές της Beyoncé σημείωσαν ότι το εξώφυλλο του «Renaissance» παραπέμπει στον πίνακα «Lady Godiva» του John Collier από τον 19ο αιώνα και ότι θυμίζει επίσης μια φωτογραφία της Bianca Jagger πάνω σε ένα άλογο στο θρυλικό club «Studio 54» της Νέας Υόρκης.

Παράλληλα με το εξώφυλλο του «Renaissance», η Beyoncé δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα προσωπικό σημείωμα για τη νέα δισκογραφική δουλειά της.

Beyoncé - Black Is King

«Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ μου επέτρεψε να ονειρευτώ και να βρω διέξοδο σε μια τρομακτική εποχή για τον κόσμο», έγραψε η 40χρονη τραγουδίστρια.

«Μου επέτρεψε να νιώσω ελεύθερη και περιπετειώδης σε μια εποχή που ελάχιστα άλλα κινούνταν. Η πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω ένα ασφαλές μέρος, ένα μέρος χωρίς κριτική», εξήγησε.

«Ένα μέρος απαλλαγμένο από την τελειομανία και την υπερβολική σκέψη. Ένα μέρος για να φωνάξω, να απελευθερωθώ, να νιώσω ελευθερία. Ήταν μια όμορφη περιπέτεια εξερεύνησης», συνέχισε.

«Ελπίζω να βρείτε χαρά σε αυτή τη μουσική. Ελπίζω να σας εμπνεύσει να κουνηθείτε. Χα! Και να νιώσετε τόσο μοναδικοί, δυνατοί και σέξι όσο είστε», κατέληξε η Beyoncé.

Το «Renaissance – Act I», το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της Beyoncé μετά το θριαμβευτικό «Lemonade» του 2016, θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου και θα περιέχει 16 τραγούδια.

Η Beyoncé παρουσίασε το πρώτο δείγμα από το «Renaissance» την προηγούμενη εβδομάδα με την κυκλοφορία του single «Break My Soul» με τη συμμετοχή του Big Freedia.

Το «Break My Soul», το οποίο χρησιμοποιεί ως sample την κλασική επιτυχία «Show Me Love» της Robin S., αποτελεί μία πρόγευση του dance ήχου που αναμένεται να ακολουθήσει η Beyoncé στο «Renaissance».


Πηγή:hitchannel