Η Britney Spears γράφει την αυτοβιογραφία της και «θα εκπλήξει πολλούς»

Την αλήθεια γύρω από το όνομά της προτίθεται να αποκαταστήσει η Britney Spears με το βιβλίο που φημολογείται ότι θα συγγράψει.

Μπορεί η Αμερικανίδα τραγουδίστρια να μην έδωσε την ευλογία της για τη δημιουργία ταινίας γύρω από τη ζωή της στο κανάλι «Lifetime», αλλά επεξεργάζεται τη δική της αυτοβιογραφία. Τουλάχιστον, έτσι υποστηρίζουν τα δημοσιεύματα. Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Life & Style», η Britney Spears είναι στη διαδικασία της σύνταξης των απομνημονευμάτων της, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες από τη ζωή της και πώς αισθάνθηκε σε κάθε στάδιο της καριέρας της, γεμάτη σκαμπανεβάσματα.

Όπως αναφέρεται από το περιοδικό, η Britney Spears θα μιλήσει ανοιχτά για άλλους ανθρώπους σε αυτό το βιβλίο (κάτι που είναι απίθανο, αφού συνήθως δε μιλάει για άλλους). Εκτός από τις σχέσεις της με τον Justin Timberlake και τον Kevin Federline που θα ενδιέφεραν το κοινό, η «Πριγκίπισσα της Pop» φέρεται να δίνει επίσης τη γνώμη της για αστέρες όπως η Katy Perry, η Taylor Swift και η Christina Aguilera.

«Η Britney πάντα κρατούσε ημερολόγια και αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο για να πει τα πάντα. Κουράστηκε να ακούει μισές αλήθειες γι’ αυτήν και θέλει να πάρει τα ηνία του λόγου για το ποια είναι», λέει μια πηγή.

«Μέχρι το τέλος του βιβλίου, όλοι θα ξέρουν ακριβώς πώς αισθάνεται η Britney γι’ αυτά. Αυτό το βιβλίο θα εκπλήξει πολλούς ανθρώπους.»

Πηγή: Hit-Channel.com