Η Britney Spears υποστηρίζει ότι το νέο ντοκιμαντέρ για την κηδεμονία της «δεν είναι αλήθεια»

«Πραγματικά προσπαθώ να αποστασιοποιηθώ από το δράμα».

Η Britney Spears υποστήριξε ότι μεγάλο μέρος των ντοκιμαντέρ που την αφορούν «δεν είναι αλήθεια».

Η 39χρονη τραγουδίστρια είναι το θέμα δύο νέων ντοκιμαντέρ, του «Controlling Britney Spears» των New York Times, που προβλήθηκε στο FX και στο Hulu αποτελεί τη συνέχεια του «Framing Britney Spears» και του «Toxic: Britney Spears’ Battle for Freedom» του CNN, και παρόλο που προσπαθεί να «αποστασιοποιηθεί» από την «ένταση» σχετικά με την κηδεμονία της, πιστεύει ότι τα ντοκιμαντέρ είναι «πραγματικά τρελά».

Η Britney ασχολήθηκε με το νεότερο ντοκιμαντέρ των New York Times σε μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram, που συνοδευόταν από ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ντυμένη στα λευκά και να ποζάρει στην κάμερα.

«Είναι πραγματικά τρελό παιδιά. Είδα λίγο από το τελευταίο ντοκιμαντέρ και λυπάμαι που σας ενημερώνω αλλά πολλά από αυτά που ακούσατε δεν είναι αλήθεια! Πραγματικά προσπαθώ να αποστασιοποιηθώ από το δράμα!», έγραψε.

«Νούμερο ένα, αυτό είναι το παρελθόν! Νούμερο δύο, μπορούν οι διάλογοι να γίνουν πιο κλασικοί; Νούμερο τρία, ουάου, χρησιμοποίησαν τα πιο όμορφα πλάνα μου στον κόσμο! Τι μπορώ να πω… η προσπάθεια εκ μέρους τους!», πρόσθεσε.
Ωστόσο, η τραγουδίστρια επεξεργάστηκε αργότερα τη λεζάντα και αφαίρεσε τον ισχυρισμό ότι το ντοκιμαντέρ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αντικαθιστώντας τον με τη φράση: «Πρέπει να πω ότι έξυσα το κεφάλι μου μερικές φορές».

Και στις δύο εκδοχές, η Britney Spears εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τα ντοκιμαντέρ που ασχολούνται με τη δικαστική κηδεμονία, συναίσθημα που δεν είχε κρύψει ούτε στο πρόσφατο παρελθόν.

Το νέο ντοκιμαντέρ «Controlling Britney Spears» των New York Times αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της τραγουδίστριας, Jamie Spears και μια εταιρεία ασφαλείας που προσέλαβε, παρακολουθούσαν κρυφά το υπνοδωμάτιο της Britney και κατέγραφαν τις συνομιλίες της με τον σύντροφό της, τα παιδιά της και τον προηγούμενο δικηγόρο της, ενώ παρακολουθούσαν επίσης το τηλέφωνό της, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τις συνομιλίες της με γραπτά μηνύματα.

Σε δήλωσή του στο ABC News, ο δικηγόρος της Spears, Mathew Rosengart, αναφέρει ότι η καταγγελλόμενη παρακολούθηση της τραγουδίστριας είναι ένα «τρανταχτό παράδειγμα της στέρησης των πολιτικών ελευθεριών της».

Επίσης, προσθέτει ότι αν όντως η κρεβατοκάμαρά της παρακολουθείται, αυτό «επιβεβαιώνει πολλά από τα γεγονότα της συγκλονιστικής κατάθεσής της».

Πηγή:hitchannel