Η Cardi B δέχτηκε κριτική επειδή αγόρασε στην τριών ετών κόρη της διαμαντένιο κολιέ 150.000 δολαρίων!

«Το μωρό μου είναι υπερβολικά κακομαθημένο και εξαιρετικά μορφωμένο», απαντά η Cardi B στην κριτική.

Η Cardi B δέχτηκε έντονη κριτική από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων για το πανάκριβο δώρο που χάρισε στην κόρη της κατά τη διάρκεια του πολυτελούς πάρτι των γενεθλίων της.

Η Kulture έγινε τριών ετών το περασμένο Σαββατοκύριακο και για τα γενέθλια της έλαβε ως δώρο από τη μητέρα ένα διαμαντένιο κολιέ Elliot Eliantte που φέρεται να κοστίζει περίπου 150.000 δολάρια.

Ακόμα πιο ακριβό ήταν το δώρο του πατέρα της, Offset, ο οποίος της αγόρασε ένα ρολόι Richard Millie αξίας 250.000 δολαρίων.

Ωστόσο μερικοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν ότι τα δώρα ήταν υπερβολικά για ένα τόσο μικρό κορίτσι.

«Είναι 150.000 δολάρια για το κολιέ και το ρολόι που της πήρε ο πατέρας της άξιζε 250.000 δολάρια… Το παιδί καλύτερα να είναι ευτυχισμένο! Ο κόσμος βγάζει μίσος επειδή είναι απλώς γελοίο. Είναι τριών», έγραψε χρήστης του Twitter.

«Αυτό το κολιέ αξίζει τα δίδακτρα μιας αξιοπρεπούς φοίτησης στο κολέγιο. Ας ελπίσουμε ότι όταν το παιδί αποφοιτήσει θα είναι σε θέση να διατυπώσει ολοκληρωμένες και συνεκτικές προτάσεις», σχολίασε άλλο tweet.

Η Cardi B, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, απάντησε στην κριτική και υπερασπίστηκε την επιλογή της να αγοράσει για την κόρη τους ένα τόσο ακριβό δώρο.

«Όταν το παιδί σας θέλει παγωτό για δείπνο, του δίνετε παγωτό για δείπνο; Το μωρό μου είναι υπερβολικά κακομαθημένο με παιχνίδια και εξαιρετικά μορφωμένο. Εάν η μαμά και ο μπαμπάς πετούν με αεροπλάνο, τότε το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά μου», έγραψε στο Twitter.

When your kid want ice cream for dinner do you give them ice cream for dinner?My baby is overly spoiled wit toys & super educated.If mommy & daddy fly then so is my kids.Fuck I look like being fly ass fuck and my kid not https://t.co/8UaTLNSvbc

— iamcardib (@iamcardib) July 12, 2021

«Ναι, γιατί όχι; Πριγκιπικά πάρτι, απεριόριστα παιχνίδια, διακοπές και πισίνες. Το παιδί μου λατρεύει την πισίνα και εγώ είχα πάει στην πισίνα περίπου 5 φορές στην παιδική ηλικία μου», πρόσθεσε σε ένα άλλο tweet.

Yes why not ? Princess parties ,unlimited toys , vacations and Pools my kid loves the pool and I went to the pool like 5 times in my childhood. Different flavor cereal not just Raisin Bran ???? https://t.co/tnIYry5LoI

— iamcardib (@iamcardib) July 12, 2021

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Cardi B και ο Offset δέχονται κριτική για τα ακριβά δώρα που αγοράζουν στην κόρη τους. Ο Offset αποδοκιμάστηκε τον Οκτώβριο του 2020 επειδή χάρισε στην Kulture μία ροζ τσάντα Birkin αξίας 8.000 δολαρίων.

Το πάρτι γενεθλίων της Kulture περιλάμβανε ένα ζωολογικό κήπο, πριγκίπισσες της Disney, ένα τεράστιο κέικ με τη Σταχτοπούτα και μια σήραγγα με ροζ μπαλόνια, ενώ μητέρα και η κόρη εμφανίστηκαν φορώντας ταιριαστά ροζ φορέματα.