Η Christina Aguilera επιστρέφει: Οι λεπτομέρειες που ακούγονται

Οι ψίθυροι περί επικείμενης επανόδου της Christina Aguilera έχουν φουντώσει. Το πρώτο εξάμηνο του 2017 κλείνει χωρίς την ύπαρξη είδησης σχετικά με το νέο single και το άλμπουμ της διάσημης τραγουδίστριας, σχεδόν πέντε χρόνια μετά το «Lotus».

Το Φεβρουάριο, η Christina Aguilera επιβεβαίωσε σε μία εμφάνιση ότι το καινούριο βήμα της θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, αλλά η έλλειψη επίσημης ενημέρωσης έως τώρα, στρέφει τους θαυμαστές της στις ειδήσεις που κυκλοφορούν μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Αρκετοί θαυμαστές της Christina Aguilera διέδωσαν ότι το πρώτο τραγούδι, το οποίο αποκαλείται πιθανώς «Blue Moon», μπορεί να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Ο λογαριασμός @XtinaNOW στο Twitter, ένα από τα μεγαλύτερα fan club της «Πριγκίπισσας της Pop», έκανε εικασίες μέχρι και για την ημερομηνία κυκλοφορίας του: Στις 14 Ιουλίου! Υπάρχουν ακόμα πληροφορίες ότι το άλμπουμ είναι πιθανό να γίνει πραγματικότητα τον Αύγουστο και πως η Christina Aguillera θα φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο ενός διάσημου περιοδικού τον Ιούλιο, ώστε να ανακοινώσει όλες τις λεπτομέρειες. Εάν ισχύσουν οι φήμες, οι επόμενες μέρες θα φέρουν πολύ συγκεκριμένα νέα.

Το Φεβρουάριο, η καλλιτέχνιδα ανακοίνωσε ότι έβαζε τις «τελευταίες πινελιές» στην επόμενη δισκογραφική δουλειά της. Το Μάιο, η Xtina μοιράστηκε ένα βίντεο που πολλοί θεώρησαν ως «μικρό ντοκιμαντέρ» των στιγμών παραγωγής του νέου άλμπουμ. Στις σκηνές, η τραγουδίστρια υποτίθεται ότι γυρίζει ένα video clip και εμφανίζεται στο στούντιο, όπου συναντά μάλιστα τη Sia.

Τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρχαν πολλές διαδόσεις για το πρότζεκτ, τις οποίες η Christina Aguilera αναπαρήγαγε για τουλάχιστον τρία χρόνια. Εκτός από τον τίτλο του τραγουδιού, «Blue Moon», που αποκάλυψε το «BBC Radio 1», ο δίσκος ίσως θα έχει ένα γυναικείο ντουέτο. Το όνομα της Rihanna αναμείχθηκε, αλλά η ίδια η «RiRi» το αρνήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

Πηγή:www.hit-channel.com