Η Demi Lovato ισχυρίζεται ότι ήρθε σε επαφή με εξωγήινους!

«Έχω επίσης δει τα πιο απίστευτα θεάματα στον ουρανό», υποστηρίζει η Demi Lovato.

Η Demi Lovato ισχυρίζεται ότι έκανε μια συγκλονιστική ανακάλυψη.

Η τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι ήρθε σε επαφή με εξωγήινους ενώ ήταν στο Εθνικό Πάρκο Joshua Tree της Καλιφόρνιας αυτό το Σαββατοκύριακο και έδωσε στο φως τις ανάλογες αποδείξεις.

Σε δημοσίευσή της στο Instagram, η pop star μοιράστηκε το βίντεο ενός ιπτάμενου αντικειμένου που είδε να διασχίζει τον ουρανό, ενώ δημοσίευσε και αρκετές φωτογραφίες από το ιπτάμενο αντικείμενο με τα έντονα φώτα, ελπίζοντας ότι οι κυβερνήσεις θα «παραδεχτούν την αλήθεια για την εξωγήινη ζωή ανάμεσά μας».

Η Demi Lovato αποκάλυψε ότι βρέθηκε στην έρημο της Καλιφόρνιας μαζί με την ερευνητική ομάδα του ουφολόγου Steven Greer.

«Πέρασα τις τελευταίες μέρες έχω περάσει στο Joshua Tree με μια μικρή ομάδα αγαπημένων και τον Δρ. Steven Greer και την ομάδα του CE5. Τους τελευταίους δύο μήνες έχω ψάξει έντονα την επιστήμη της συνείδησης και έχω βιώσει όχι μόνο την ηρεμία και τη γαλήνη, όπως δεν τις είχα ζήσει ποτέ, αλλά έχω επίσης δει τα πιο απίστευτα θεάματα τόσο στον ουρανό όσο και πολύ μακριά μου», έγραψε η τραγουδίστρια.

«Αυτός ο πλανήτης βρίσκεται σε μια πολύ αρνητική πορεία προς την καταστροφή, αλλά μπορούμε να τον αλλάξουμε μαζί. Αν μπορούσαμε να κάνουμε το 1% του πληθυσμού να διαλογιστεί και να επικοινωνήσει, θα αναγκάζαμε τις κυβερνήσεις μας να παραδεχτούν την αλήθεια για την εξωγήινη ζωή ανάμεσά μας και να αλλάξουμε τις καταστροφικές μας συνήθειες που καταστρέφουν τον πλανήτη μας», συνέχισε.

«Αυτές είναι μόνο μερικές από τις αποδείξεις κάτω από τα αστέρια στον ουρανό της ερήμου που δεν μπορούν άλλο πια να αγνοηθούν και πρέπει να κοινοποιηθούν αμέσως», σημείωσε.

b911c8ab-9b1d-4295-85df-7d6401316434.jpeg

Η Demi Lovato παρότρυνε επίσης τους ακόλουθούς της να κατεβάσουν στα κινητά τους τηλέφωνα μια εφαρμογή που «θα σας διδάξει τα πρωτόκολλα για να συνδεθείτε με τη μορφή ζωής πέρα από τον πλανήτη μας» και τόνισε ότι χρειάστηκαν αρκετές προσπάθειες «για να φτάσω σε ένα βαθύ επίπεδο διαλογισμού για να επικοινωνήσω (με την εξωγήινη ζωή)».