Η Dua Lipa επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στην ταινία «Barbie» – Η πρώτη φωτογραφία

Η πρώτη φωτογραφία της Dua Lipa στον ρόλο της Barbie.

Η Dua Lipa επιβεβαίωσε ότι θα συμμετάσχει στην πολυαναμενόμενη ταινία «Barbie» της Greta Gerwig στον ρόλο μίας κούκλας – γοργόνας.


Λίγα είναι γνωστά για την πλοκή, αλλά φημολογείται ότι πολλοί από τους πρωταγωνιστές της ταινίας θα υποδυθούν εναλλακτικές εκδοχές της Barbie και του Ken, το οποίο φαίνεται ότι επιβεβαιώθηκε όταν κυκλοφόρησαν οι αφίσες της ταινίας την Τρίτη.

Επικεφαλής του πρωταγωνιστικού καστ της ταινίας είναι η Margot Robbie και ο Ryan Gosling, οι οποίοι υποδύονται τις βασικές εκδοχές της Barbie και του Ken.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι America Ferrera, Simu Liu, Issa Rae, Kate McKinnon, Michael Cera, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Emerald Fennell, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Hari Nef, Ariana Greenblatt, Sharon Rooney, Scott Evans, Rhea Pearlman, Will Ferrell και η Dua Lipa.

«Γνωρίστε τις Barbie και τους Ken μας», έγραψε ο επίσημος λογαριασμός της ταινίας στο Instagram, δημοσιεύοντας τις πρώτες αφίσες με τους πρωταγωνιστές του «Barbie».

Η ουρά της Dua Lipa δεν εμφανίζεται στην αφίσα της τραγουδίστριας, αλλά ο ρόλος της αποκαλύπτεται από το σχόλιο: «Αυτή η Barbie είναι μία γοργόνα».

Κάθε μία από τις νέες αφίσες των πρωταγωνιστών της ταινίας διαθέτει μία παρόμοια περιγραφή: «Αυτή η Barbie είναι γιατρός» αναγράφεται στην αφίσα της ηθοποιού Hari Nef, ενώ στην αφίσα της Emma Mackey αναφέρεται: «Αυτή η Barbie έχει βραβείο Νόμπελ Φυσικής».

Σε όλες τις αρσενικές κούκλες – τις οποίες υποδύονται οι Ryan Gosling, Kingsley Ben-Adir, Scott Evans, Simu Liu και Ncuti Gatwa – αναφέρεται απλώς η φράση «Απλώς ο Ken».

Ο Will Ferrell εμφανίζεται επίσης σε μια αφίσα φορώντας μία ροζ γραβάτα, αλλά δεν είναι εξίσου σαφής ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί, καθώς η αφίσα του γράφει απλώς: «Παρακαλώ να με λέτε μητέρα».

Η Dua Lipa θα πραγματοποιήσει με την «Barbie» την πρώτη εμφάνισή της στον κινηματογράφο. Παράλληλα, συμμετέχει στην επερχόμενη ταινία «Argylle» του AppleTV+ με πρωταγωνιστή τον Henry Cavill.

Η ταινία «Barbie» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο.


πηγή: hit channel