Η Dua Lipa έχει ως είδωλο την Madonna

Όταν πριν μερικά χρόνια, ανακοινώθηκε η εμφάνιση της Dua Lipa στο Glastonbury Festival του Ηνωμένου Βασιλείου, η ίδια φοβήθηκε πως δεν επρόκειτο να εμφανιστεί κανείς, για να την παρακολουθήσει ζωντανά.

Δύο άκρως επιτυχημένα albums μετά και μερικά μουσικά βραβεία εντός και εκτός Βρετανίας, η Dua έχει αποφασίσει πως θέλει να ασχολείται με την μουσική μέχρι τα βαθιά γεράματά της ή τελοσπάντων, για όσο μπορεί.

Μάλιστα, για να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο αυτή την τοποθέτησή της σε καινούρια συνέντευξη που έδωσε, αναφέρθηκε στο είδωλο Madonna.

"Η Madonna έφτασε στο peak της στα 40 - 45 της και δημιούργησε το καλύτερο pop album που έχει υπάρξει ποτέ και συνεχίζει μέχρι σήμερα να είναι εξαιρετική. Οι γυναίκες μπορούν να συνεχίζουν να το κάνουν αυτό για όσο θέλουν. Σε κάποια φάση, απλά θα πάρω σύνταξη έχοντας δύο σκυλιά και ξεκινώντας ξανά το κάπνισμα", δήλωσε η Dua (η οποία btw, έχει κόψει αυτή τη βλαβερή συνήθεια, προκειμένου να προστατεύσει τη φωνή της, την πηγή εν ολίγοις του εισοδήματός της).

"Την επιτυχία που είχα μέχρι σήμερα ούτε μπορούσα να την φανταστώ. Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν πίστεψα ότι θα έφτανα τόσο μακριά. Όχι, γιατί δεν πίστευα ότι μπορούσα, αλλά γιατί δεν ήξερα ότι κάτι τέτοιο ήταν πιθανό".