Η Dua Lipa και οι φίλες της εναντίον των «κακών» αγοριών στο video του «New Rules»

Το «αύριο» της μουσικής βιομηχανίας ορίζεται από τους κανόνες που επιβάλλει η Dua Lipa με τις επιτυχίες της. Η Dua Lipa θέτει «νέους κανόνες» και δίνει εικόνα στο επόμενο single του καινούριου άλμπουμ της.

Το ανερχόμενο αστέρι της pop που από τα πρώτα κιόλας βήματα έχει γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία και έχει τύχει αποδέκτης διθυραμβικών σχολίων κυκλοφορεί – έπειτα από δύο αναβολές – τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο του.

Η 21χρονη τραγουδίστρια με καταγωγή από την Αλβανία και το Κόσοβο, γεννημένη και μεγαλωμένη στο Λονδίνο, εκτοξεύτηκε στο διεθνές προσκήνιο με το «Be The One», ένα hit που διέδωσε τη χαρακτηριστική χροιά της φωνή της.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, τα global hits ακολούθησαν με καταιγιστικούς ρυθμούς. «Last Dance», «Hotter Than Hell», «Blow Your Mind» (Mwah), «Thinkin ‘Bout You», το «No Lie» του Sean Paul και, το πιο πρόσφατο, «Scared To Be Lonely» σε παραγωγή του γνωστού Ολλανδού DJ Martin Garrix.

Το παρθενικό άλμπουμ της Dua Lipa φέρει ως τίτλο το όνομά της και διατίθεται από τις αρχές Ιουνίου από τη Warner Music, περιέχοντας 12 τραγούδια στη βασική έκδοση και 18 στην deluxe. Η καινούρια ντίβα της pop ορίζει τους… «νέους κανόνες» στη μουσική βιομηχανία και παρουσιάζει το έκτο single από την πρόσφατη δισκογραφική δουλειά της, το «New Rules».

Το τραγούδι οπτικοποείται με ένα τέλειο video clip που σκηνοθέτησε ο Βρετανός Henry Scholfield, όπου η Dua Lipa συγκεντρώνει τις φίλες της σε ένα ξενοδοχείο, μένοντας μακριά από τα «τοξικά» αγόρια. Από τις στιγμές που ξεχωρίζουν είναι σίγουρα εκείνη που η… θαυματοποιός Dua Lipa κάνει τα μαγικά της και περπατά επάνω στο νερό (της πισίνας)!

Πηγή: Hit-channel.com