Η εντυπωσιακή αλλαγή της Rihanna: Έβαψε τα μαλλιά της μπλε (photos)

Η Rihanna κεντρίζει τα βλέμματα για πολλοστή φορά, όπως γνωρίζει καλά να κάνει, προτιμώντας μία έντονη απόχρωση για τα μαλλιά της. Αν έχουμε μάθει κάτι από τη Rihanna όλα αυτά τα χρόνια, είναι ότι μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε στιλ, οπουδήποτε και πάντα.

Μόλις ο κόσμος άρχισε τελικά να ανακάμπτει από το τελευταίο hit της μόδας, ένα αντρικά εμπνευσμένο σύνολο, η διάσημη τραγουδίστρια έκανε ακόμη κομψή εμφάνιση, αυτή τη φορά στην πατρίδα της, τη νήσο Μπαρμπάντος: Με μπλε – τιρκουάζ μαλλιά.

Η Rihanna δεν έχει ντραπεί να προχωρήσει σε τολμηρά λουκ, ειδικά όταν πρόκειται για τα μαλλιά. Έχει δοκιμάσει σχεδόν κάθε χρώμα: Από το ξανθό και το κόκκινο μέχρι το γκρίζο και σχεδόν όλα τα στιλ και από επίσης από κοντά μέχρι μακριά κουρέματα. Και τώρα, μόλις πρόσθεσε μία άλλη απόχρωση στο… ρόστερ της.

Η «RiRi» παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο χρώμα της το πρωί της Κυριακής (6/08), με διάφορες αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας, η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο με την ανανεωμένη εμφάνισή της, το οποίο, φυσικά, έχει ήδη προβληθεί πάνω από 2,8 εκατομμύρια φορές.when yo hurr ready for crop ova'
A post shared by badgalriri (@badgalriri) on


Με μία άλλη φωτογραφία που «ανέβασε» στην ενότητα των «ιστοριών» του Instagram, η Rihanna έδωσε μία πιο προσεκτική ματιά στο γαλάζιο – τιρκουάζ χρώμα των μαλλιών της.

rihanna-blue-hair-instagram-story.jpg


Τέλος, το απόγευμα της Κυριακής, ανάρτησε άλλη μία φωτογραφία, όπου είχε ταιριάξει το χρώμα των μαλλιών της με εκείνο των νυχιών της, ξεπερνώντας έως τώρα το ένα εκατομμύριο likes!

crawpova. '17
A post shared by badgalriri (@badgalriri) on


Πηγή: hit-channel.com