Η Jisoo των BLACKPINK «δεν είναι σίγουρη» αν θέλει να κάνει το σόλο ντεμπούτο της

«Δεν είμαι ακόμα σίγουρη για το πόσο θέλω να κάνω κάτι σόλο», παραδέχεται η Jisoo των BLACKPINK.

Ως το μοναδικό μέλος των BLACKPINK που δεν έχει κάνει ακόμα το σόλο ντεμπούτο της, η Jisoo γνωρίζει ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω της.

Αλλά σε μία νέα συνέντευξή της στο Rolling Stone, η 27χρονη τραγουδίστρια δήλωσε ότι δεν είναι σίγουρη ότι είναι έτοιμη να κάνει το πρώτο βήμα της εκτός του K-pop συγκροτήματος και μίλησε επίσης για τη σωματική επιβάρυνση των εμφανίσεων των BLACKPINK και την προσπάθειά της να μένει ισορροπημένη υπό τα φώτα της δημοσιότητας.

Καθώς οι BLACKPINK συνεχίζουν να ετοιμάζουν το επόμενο άλμπουμ τους μετά το «The Album» του 2020, η Jisoo είπε ότι δεν κοιμήθηκε το προηγούμενο βράδυ επειδή φρόντιζε το πρησμένο πόδι της μετά από ένα χτύπημα σε μία πόρτα.

«Ευτυχώς, δεν έχουμε τελειώσει με τις ηχογραφήσεις (για το άλμπουμ), οπότε δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω τα πόδια μου ακόμα. Οι χορογραφίες έρχονται αφού τελειώσουν τα τραγούδια. Ελπίζω να αναρρώσω γρήγορα μέχρι τότε», ανέφερε.

Η Jennie επιβεβαίωσε μιλώντας επίσης στο Rolling Stone ότι οι BLACKPINK σχεδιάζουν την επιστροφή τους και μία νέα περιοδεία, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος δοκιμάζουν τις σόλο δυνάμεις τους με μεμονωμένα singles και συνεργασίες.

Και ενώ η Jisoo είπε ότι αυτή είναι μία σχετικά ήρεμη περίοδος για το συγκρότημα επειδή δεν κάνουν ζωντανές εμφανίσεις, εξακολουθεί να μην είναι σίγουρη αν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κυκλοφορήσει ένα δικό της τραγούδι.

«Δεν είμαι ακόμα σίγουρη για το πόσο θέλω να κάνω κάτι σόλο. Η μουσική που ακούω, η μουσική που μπορώ να κάνω και η μουσική που θέλω να κάνω – τι να επιλέξω; Μου αρέσουν τα τραγούδια με πολλά όργανα. Μου αρέσουν διαφορετικά συγκροτήματα και η ροκ μουσική. Τι θέλει ο κόσμος από μένα; Υπάρχει ένα χάος από αντικρουόμενες ερωτήσεις», παραδέχτηκε.

«Έτσι, εξακολουθώ να κουνάω το κεφάλι μου από σύγχυση. Δεν είμαι σίγουρη τι θα συμβεί με τα σόλο σχέδιά μου φέτος», πρόσθεσε.

Μέρος αυτής της αμηχανίας μπορεί να οφείλεται στην αβεβαιότητα της Jisoo σχετικά με τη ζωή μίας pop star παγκοσμίου βεληνεκούς.

Ενώ της αρέσει να τραγουδά ζωντανά, σε αντίθεση με τις Rosé, Lisa και Jennie, δεν είναι εξίσου ερωτευμένη με τα φώτα της δημοσιότητας ή την ανταλλαγή ενέργειας με τους θαυμαστές που οδηγεί σε ένα αναπόφευκτο αίσθημα κενού όταν το σόου τελειώνει και τα πράγματα ησυχάζουν και πάλι.

«Ακόμα δεν ξέρω. Το σκέφτομαι αυτό κάθε μέρα. Τι μου αρέσει ακριβώς; Μερικές φορές νομίζω ότι είναι ένα μυστήριο», σχολίασε για τη σχέση της με τη φήμη.

«Είμαι λίγο διαφορετική. Όταν βρίσκομαι στη σκηνή, σκέφτομαι να μην κάνω λάθη. Η εμφάνιση εξακολουθεί να μοιάζει περισσότερο με δοκιμασία παρά με κάτι πραγματικά διασκεδαστικό», πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας ότι όταν οι BLACKPINK εμφανίστηκαν στο «Coachella» το 2019, χτύπησε τόσο πολύ την πλάτη της που έπρεπε να παίρνει παυσίπονα κάθε βράδυ.

«Ήθελα να εμφανιστώ καθιστή. Αλλά η υπερηφάνεια μου δεν μου επέτρεπε να καθίσω. Και δεν το έκανα επειδή “αγαπούσα τόσο πολύ αυτή τη σκηνή”. Ισχυρότερη ήταν η αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος», θυμήθηκε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Jisoo δήλωσε ότι σκέφτεται «όλη την ώρα» να μετακομίσει στο εξωτερικό, ένα κομμάτι της μόνιμης επιθυμίας της να «μετακινείται ελεύθερα» και να ακολουθεί την «πραγματικά ελεύθερη ψυχή» που υπάρχει μέσα της.

«Όπου κι αν ταξιδεύω υπάρχουν άνθρωποι που με αναγνωρίζουν. Και τότε πρέπει να είμαι προσεκτική», παραπονέθηκε για μία από τις δυσκολίες που συνεπάγεται το γεγονός ότι είναι μία πασίγνωστη pop star.

Η Jisoo σημείωσε επίσης ότι μερικές φορές είναι δύσκολο να μιλήσει για τις μάχες της με το άγχος και την ψυχική υγεία δημοσίως, επειδή υπάρχουν «πάρα πολλά μάτια» πάνω της, ακόμη και αν ξέρει ότι τα υπόλοιπα μέλη των BLACKPINK και οι θαυμαστές τους, την υποστηρίζουν πάντα.

«Μου αρέσει να μιλάω με τους θαυμαστές, είμαι ειλικρινής μαζί τους και τους μιλάω σαν να είναι φίλοι μου. Γελάμε τόσο πολύ. Αλλά από την άλλη, παρόλο που αυτοί οι άνθρωποι είναι εκεί στη ζωή μου, υπάρχουν δυσκολίες που είναι δικές μου», είπε.

Πηγή:hitchannel