Η Kate Perry περιμένει το comeback των Jamiroquai!

Σε δήλωση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, η δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε πως το σώμα της είναι έτοιμο για να υποδεχθεί το νέο album των Jamiroquai! Τώρα τι μπορεί να σημαίνει αυτό, μόνο η ίδια γνωρίζει!

Προφανώς η γνωστή popstar δεν είναι η μόνη που βρίσκεται σε προετοιμασία ενός νέου album! Η αγγλική μπάντα Jamiroquai έκανε πρόσφατα ένα post με ένα sneak peek, 20 δευτερολέπτων περίπου, ενός νέου τους τραγουδιού με όνομα #Automaton transmission 001. Με ήχο περισσότερο ηλεκτρονικό, κάτι στο οποίο δεν μας έχουν συνηθίσει, η μπάντα δείχνει ότι έχει περάσει σε μια άλλη πιο digital εποχή για τα δεδομένα τους. Αυτό φάνηκε και από την αλλαγή στο καπέλο που συνήθως φοράει ο Jay Kay το οποίο αντικαταστάθηκε από ένα υποτυπώδες κράνος! Πάντως η αγγλική μπάντα δεν θα παραλείψει στο καινούργιο της album να μας χαρίσει τα Jazzy ακούσματα στα οποία μας έχει συνηθίσει! 

Η επιστροφή μετά από 7 χρόνια απουσίας.                                                                                                               Κάποιοι μπορεί να φαντάστηκαν ότι οι Jamiroquai έχουν διαλυθεί έπειτα και από την κυκλοφορία του τελευταίου τους album " Rock Star Light Dust" πίσω στο 2010. Παρόλα αυτά τους πήρε 7 χρόνια για να δείξουν ότι είναι ακόμη μαζί και ότι ετοιμάζονται για την κυκλοφορία του νέου τους album. Κανονικά προγραμματισμένο για κυκλοφορία τον Νοέμβριο του '16, το album πήρε τελικά παράταση και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του '17!


Πηγή: nrj.fr