Η Katy Perry θα παρουσιάσει τα φετινά MTV Video Music Awards!

Ως γνήσιο ανήσυχο πνεύμα, η Katy Perry δεν αρκείται σε όσα έχει κάνει φέτος και αναλαμβάνει την παρουσίαση των φετινών MTV Video Music Awards. Την έχουμε δει σε ένα ρετρό-φουτουριστικό θεματικό πάρκο (στο «Chained To The Rhythm»), να τη… μαγειρεύουν στο καζάνι (στο «Bon Appétit») και τώρα θα γίνουμε «μάρτυρες» της Katy Perry όπως δεν την έχουμε δει ποτέ ξανά πριν, ως οικοδέσποινα των MTV Video Music Awards 2017.

Μετά από την περυσινή διοργάνωση που δεν είχε παρουσιαστή, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια θα αναλάβει με τόλμη τη φετινή τελετή απονομής και είναι περισσότερο έτοιμη από ποτέ για την πρόκληση. «Έχω εκπαιδευτεί με το MTV σε μηδενική βαρύτητα, τρώω παγωτό αστροναύτη και είμαι σε ένα ομαδικό κείμενο με τους Buzz Aldrin και Neil deGrasse Tyson», δήλωσε η Katy Perry. «Έλα 27 Αυγούστου, θα είμαι έτοιμη να γίνω η γυναίκα του φεγγαριού! Προσδεθείτε για την προσγείωση, παιδιά.»

Και δεν είναι μόνο αυτό, επειδή ποτέ δεν υπάρχει ποτέ αρκετή Katy Perry για να απολαύσουμε. Θα εμφανιστεί επίσης στην επερχόμενη εκδήλωση και είναι το πρώτο όνομα του καλλιτέχνη που ανακοινώνεται.

Επιπλέον, έχει συγκεντρώσει συνολικά πέντε υποψηφιότητες για φέτος: Καλύτερο Pop Video, Καλύτερη Σκηνοθεσία και Καλύτερα Οπτικά Εφέ για το «Chained To The Rhythm», Καλύτερη Καλλιτεχνική Διεύθυνση για το «Bon Appétit» και για την Καλύτερο Συνεργασία με το «Feels» του Calvin Harris, όπου εμφανίζεται η ίδια μαζί με τους Pharrell Williams και Big Sean. Η Katy Perry δεν είναι άγνωστη με το σκηνή των MTV VMAs, έχοντας κερδίσει πέντε βραβεία στο παρελθόν. Η τελευταία εμφάνισή της ήταν το 2013, όταν έκλεισε το show με μία επική παρουσίαση του «Roar».

Τα 34α MTV Video Music Awards θα διεξαχθούν την Κυριακή 27 Αυγούστου στο Inglewood της Καλιφόρνια και θα μεταδοθούν ζωντανά.

Πηγή: Hit-Channel.com