Η Lady Gaga ποζάρει γυμνή για τη «British Vogue» και μιλάει για τον ρόλο της Patrizia Reggiani στο «House Of Gucci»

Η Lady Gaga ποζάρει γυμνή για τη «British Vogue» και μιλάει για τον ρόλο της Patrizia Reggiani στο «House Of Gucci»

«Κανείς δεν επρόκειτο να μου πει ποια ήταν η Patrizia, ούτε καν η ίδια η Patrizia».
Ενόψει της πρεμιέρας της ταινίας «House Of Gucci» στα τέλη του Νοεμβρίου, η Lady Gaga φωτογραφίζεται για τη βρετανική έκδοση της «Vogue» και μιλάει στο περιοδικό για το ρόλο της Patrizia Reggiani στην επερχόμενη ταινία του Ridley Scott και την ολοκληρωτική βύθισή της στον χαρακτήρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Η Lady Gaga αποκαλύπτει ότι η εντυπωσιακή ιταλική προφορά που χρησιμοποίησε για να υποδυθεί την Patrizia Reggiani, η οποία ενορχήστρωσε τη δολοφονία του πρώην συζύγου της Maurizio Gucci, δεν εμφανιζόταν όταν είχε τα κανονικά ξανθά μαλλιά της.

«Έπρεπε αμέσως να βάψω τα μαλλιά μου και άρχισα να ζω με έναν τρόπο μέσω το οποίου άρχισα να προσέχω οτιδήποτε κοιτούσα, οτιδήποτε άγγιζα και πού και πότε μπορούσα να δω χρήματα. Άρχισα να βγάζω και φωτογραφίες», περιγράφει.

«Δεν έχω αποδείξεις ότι η Patrizia ήταν φωτογράφος, αλλά το θεώρησα ως άσκηση για να βρω τα ενδιαφέροντά της στη ζωή, οπότε έπαιρνα τη φωτογραφική μηχανή μου παντού όπου πήγαινα. Παρατήρησα ότι η Patrizia αγαπούσε τα όμορφα πράγματα. Αν κάτι δεν ήταν όμορφο, το διέγραφα», εξηγεί.

Αν και έδωσε τον καλύτερο εαυτό της για να υποδυθεί την Patrizia Reggiani στην ταινία «House Of Gucci», σημείωσε ότι δεν έκανε ποτέ το επόμενο βήμα και δεν τη συνάντησε από κοντά για να αποκτήσει μια καλύτερη ιδέα για το πώς είναι στην πραγματική ζωή.

«Αισθάνθηκα ότι θα μπορούσα να ανταποκριθώ σε αυτή την ιστορία μόνο αν την προσέγγιζα με τα μάτια μιας περίεργης γυναίκας που ενδιαφερόταν να αποκτήσει δημοσιογραφικό πνεύμα, ώστε να μπορέσω να διαβάσω ανάμεσα στις γραμμές του τι συνέβαινε στις σκηνές της ταινίας», λέει, προσθέτοντας: «Κανείς δεν επρόκειτο να μου πει ποια ήταν η Patrizia Gucci. Ούτε καν η ίδια η Patrizia Gucci».
Η σύνδεση με τον ρόλο και τον χαρακτήρα της Patrizia Reggiani μετά από ενάμιση χρόνο προετοιμασίας και γυρισμάτων επηρέασε την ψυχολογία της Lady Gaga.

«Δυσκολεύτηκα ψυχολογικά κάποια στιγμή προς το τέλος των γυρισμάτων. Ή ήμουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου, ζούσα και μιλούσα ως Reggiani ή ήμουν στο πλατό και ζούσα και μιλούσα όπως εκείνη. Θυμάμαι ότι μια μέρα βγήκα στην Ιταλία με ένα καπέλο για να κάνω μια βόλτα. Είχα να περπατήσω περίπου δύο μήνες και πανικοβλήθηκα. Νόμιζα ότι βρισκόμουν σε κινηματογραφικό πλατό», παραδέχεται.

Η Lady Gaga αναφέρει επίσης ότι η ηχογράφηση του τελευταίου άλμπουμ της, του «Chromatica» που κυκλοφόρησε το 2020, ήταν μια απίστευτα δύσκολη εμπειρία.

«Δεν νομίζω ότι έχω πονέσει ποτέ στη ζωή μου περισσότερο από όσο πόνεσα έκανα αυτόν τον δίσκο. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να τον ακούσω. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να τραγουδήσω αυτά τα τραγούδια, αλλά όχι επειδή δεν είναι καταπληκτικά, υπέροχα τραγούδια», σημειώνει.

«Είναι επειδή προήλθαν από μια πολύ, πολύ μαύρη τρύπα στην καρδιά μου. Δεν ήθελα να είμαι πια εγώ. Δεν είχα την ικανότητα να καταλάβω τι ήμουν πια ικανή να κάνω ως άνθρωπος. Ένιωθα ότι δεν άξιζα καθόλου. Αλλά τα κατάφερα ούτως ή άλλως», εξομολογείται.


Πηγή:hitchannel