Η Lady Gaga ζητάει από το κοινό της να μην επιτίθεται στον Ed Sheeran!

Τον Ed Sheeran υποστήριξε η Lady Gaga έπειτα από την αποκάλυψη ότι αποσύρθηκε από το Twtter εξαιτίας των οπαδών της. Η Lady Gaga κινητοποιήθηκε άμεσα μετά τη δήλωση του Ed Sheeran ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει το Twitter ύστερα από την επίθεση που δέχθηκε από τους οπαδούς της.

Η «Mother Monster» ζήτησε από το κοινό να τον σεβαστεί και δημοσίευσε μία εικόνα στο Instagram μαζί με το Βρετανό τραγουδιστή, για να δείξει ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό μεταξύ τους.

«Τι απίστευτα ταλαντούχος καλλιτέχνης! ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ED. Ο Ed Sheeran αξίζει όλη την αγάπη και το σεβασμό μας, όπως αξίζουν όλοι οι άνθρωποι. Ελπίζω όλος ο κόσμος στο Διαδίκτυο να είναι θετικός, ευγενικός και μέρος της δημιουργίας μιας διαδικτυακής κοινότητας που αφορά την καλοσύνη και την ενδυνάμωση, όχι το μίσος και την κακία.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να «γκρεμίζεις» έναν καλλιτέχνης απλά επειδή είναι στην κορυφή. Δουλέψτε σκληρά για να είστε πιο ευγενικοί με όλους, Αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο καθήκον σας στην ανθρωπότητα.», έγραψε η αστέρας της pop.

Η αντίδραση της Lady Gaga ήταν αποτέλεσμα όσων ανέφερε ο Ed Sheeran στη βρετανική «The Sun» για την αποχώρησή του από το Twitter:

«Πραγματικά αποχώρησα από το Twitter, δεν μπορώ καν να διαβάσω (μηνύματα). Το ανοίγω και δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά από κόσμο που είναι σκληρός. Το Twitter είναι μια πλατφόρμα γι’ αυτό, ένα από αυτά τα σχόλια κατέστρεψαν την ημέρα μου, γι’ αυτό έφυγα. Απλά ήθελα να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι με μισούν τόσο πολύ.

Το κοινό της Lady Gaga είδε μία συνέντευξη (μου) και νόμιζε ότι μιλούσα άσχημα για εκείνη και διάβασα όλα τα είδη μίσους. Δεν είχε τίποτα να κάνει μαζί της. Έτσι σκέφτηκα ότι ο κόσμος ήδη έχει κάτι και σου επιτίθεται γι’ αυτό.», είχε σχολιάσει ο 26χρονος Βρετανός.

Η ανάρτηση της Lady Gaga:

Πηγή:hit-channel.com