Η Miley Cyrus ανακοινώνει το νέο single «Flowers»

Νέα χρονιά, νέα Miley.

Η Miley Cyrus επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικο πάρτι που παρουσίασε στο NBC μαζί με τη νονά της Dolly Parton.

Στη μέση του δεύτερου ετήσιου «Miley’s New Year’s Eve Party», το οποίο γυρίστηκε στο Μαϊάμι, η Miley Cyrus ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο single με τίτλο «Flowers» στις 13 Ιανουαρίου.

Η Miley Cyrus είχε προαναγγείλει την επιστροφή της αναρτώντας σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο λίγες ημέρες πριν την εκπνοή του 2022 μία σειρά από αφίσες που έγραφαν: «New Year New Miley» (Νέα Χρονιά Νέα Miley).

Μια ξεχωριστή καμπάνια με αφίσες διαφήμιζε την ημερομηνία της κυκλοφορίας του single μαζί με ενθαρρυντικά μηνύματα ανεξαρτησίας, όπως: «Μπορώ να με αγαπήσω καλύτερα από εσένα» και «Μπορώ να κρατήσω το χέρι μου».

Περίπου στα μισά του «Miley’s New Year’s Eve Party», η Miley Cyrus δημοσίευσε στο διαδίκτυο από ένα βίντεο διάρκειας 17 δευτερολέπτων που δίνει μία γεύση από το μουσικό βίντεο για το νέο τραγούδι της «Flowers».

Η 30χρονη τραγουδίστρια εμφανίζεται στο απόσπασμα φορώντας ένα μεταλλικό χρυσό σύνολο και γυαλιά ηλίου να περπατάει σε μια ανηφόρα.

Αργότερα κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου σόου, η Miley Cyrus έδωσε στη δημοσιότητα ένα δεύτερο teaser, διάρκειας 13 δευτερολέπτων.

Αυτή τη φορά, εμφανίζεται ανάμεσα σε ψεκαστήρες σε ένα κήπο, όπου βγάζει το φόρεμά της για να μείνει μόνο με το μαγιό της.

Αυτή δεν ήταν η μοναδική έκπληξη που επιφύλασσε η Miley Cyrus για τους τηλεθεατές κατά τη διάρκεια του «Miley’s New Year’s Eve Party», καθώς αποχαιρετούσε το 2022 και έκανε μία πρόποση στο νέο έτος.

Η pop star ανέβασε στη σκηνή καλεσμένους – έκπληξη που δεν είχαν ανακοινωθεί, όπως η Paris Hilton η οποία τραγούδησε το «Stars Are Blind» μαζί με τη Miley Cyrus και τη Sia.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο David Byrne προστέθηκε στο πρόγραμμα του «Miley’s New Year’s Eve Party», το οποίο περιελάμβανε επίσης εμφανίσεις από τους Latto, Sia, Rae Sremmurd, Liily και Fletcher. Στο σόου συμμετείχαν επιπλέον οι Chloe Fineman και Sarah Sherman από το «Saturday Night Live», καθώς και το κωμικό τρίο Please Don’t Destroy.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετά ντουέτα μεταξύ της Miley Cyrus και των καλεσμένων της. Μεταξύ άλλων, τραγούδησε «Midnight Sky» μαζί με τη Fletcher και συνάντησε τον Swae Lee των Rae Sremmurd για το «Party Up the Street».

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη φορά που η Miley Cyrus παρουσίασε το «Miley’s New Year’s Eve Party» στο NBC την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.πηγή HIT CHANNEL