Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού παίζει το… «Despacito» (video)

Η φήμη του «Despacito» αποπλανεί μέχρι και την ορχήστρα του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, η οποία ενέταξε το λάτιν hit στο ρεπερτόριό της.

Μία εντελώς αναπάντεχη περίμενε όσους παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις «Βότσεια 2017» του Πολεμικού Ναυτικού στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.

Αντί για κάποιο εμβατήριο, η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού έκανε την ανατροπή και έπαιξε το περίφημο «Despacito», τη λάτιν επιτυχία του Luis Fonsi και του Daddy Yankee που κατέκτησε ολόκληρο τον πλανήτη τη φετινή χρονιά. 

Η απρόσμενη επιλογή της μεγαλύτερης επιτυχίας του καλοκαιριού άφησε άφωνους και σίγουρα έκπληκτους στους παρευρισκόμενους και δεν ήταν η μόνη. Η ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού έπαιξε τα… πάντα, από Queen μέχρι και Διονύση Σαββόπουλου, σε μία εντυπωσιακή διαφοροποίηση από τα καθιερωμένα που φανέρωσε της διαφορετικές πτυχές που μπορεί να έχει ένα και μόνο τραγούδι.

Όταν ήρθε η σειρά του «Despacito», ο μαέστρος ζήτησε μάλιστα τη συμμετοχή του κοινού που αποτύπωνε στα κινητά τηλέφωνά του τη στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το «Despacitο» είναι το βίντεο με τις περισσότερες προβολές στα χρονικά του YouTube και το μοναδικό που έχει ξεπεράσει το πήχη των τεσσάρων δισεκατομμυρίων επισκέψεων, ενώ έχει σημειώσει πλειάδα ρεκόρ στα charts και σε άλλες πλατφόρμες μουσικής.

Πηγή: hit-channel.com