Η Olivia Wilde επαινεί τον Harry Styles για την «ταπεινότητα» και τη «χάρη» του!

Τον εξαίρετο χαρακτήρα του Harry Styles στα γυρίσματα της ταινίας «Don’t Worry Darling» επαίνεσε η Olivia Wilde.

Η Olivia Wilde ολοκληρώνει τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας της «Don’t Worry Darling», στην οποία πρωταγωνιστούν η Florence Pugh και ο Harry Styles.

Η 36χρονη ηθοποιός και σκηνοθέτρια έπλεξε το εγκώμιο του 27χρονου τραγουδιστή σε μια τρυφερή ανάρτηση που έκανε στο Instagram, δημοσιεύοντας συγχρόνως μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Harry Styles σε ένα vintage αυτοκίνητο.

«Γεγονός που γνωρίζουν οι λίγοι: οι περισσότεροι άντρες ηθοποιοί δεν θέλουν να παίξουν υποστηρικτικούς ρόλους σε ταινίες με πρωταγωνίστριες γυναίκες», έγραψε η Olivia Wilde.

«Η βιομηχανία τους έχει αναγκάσει να πιστεύουν ότι θα μειώσει τη δύναμή τους (δηλ. την οικονομική αξία τους) αν αποδεχτούν αυτούς τους ρόλους, ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο δύσκολο να πάρεις χρηματοδότηση για ταινίες που εστιάζουν σε γυναικείες ιστορίες», σημείωσε.

«Δεν αστειεύομαι, είναι δύσκολο να βρεις ηθοποιούς που αναγνωρίζουν γιατί ίσως αξίζει τον κόπο να επιτρέψεις σε μια γυναίκα να είναι στο επίκεντρο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια η Olivia Wilde επαίνεσε με θέρμη τον Harry Styles, για τον οποίο φημολογείται ότι είναι ο νέος σύντροφός της.

«Ο Harry Styles, ο “Jack” μας. Όχι μόνο απόλαυσε την ευκαιρία να επιτρέψει στη λαμπρή Florence Pugh να βρεθεί στο επίκεντρο ως “Alice”, αλλά έβαλε σε κάθε σκηνή με μια αίσθηση ανθρωπότητας. Δεν ήταν υποχρεωμένος να συμμετάσχει στο τσίρκο μας, αλλά συμμετείχε με ταπεινότητα και χάρη, και μας εντυπωσίαζε κάθε μέρα με το ταλέντο, τη ζεστασιά και την ικανότητά του να οδηγεί με όπισθεν».

Η ταινία «Don’t Worry Darling» διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1950. Πρωταγωνιστεί η Pugh ως μια νοικοκυρά που ανακαλύπτει μια ανησυχητική αλήθεια. Ο Styles υποδύεται τον σύζυγό της.

Πηγή : Hit Channel