Η Rihanna εμφανίστηκε με μώλωπες στο πρόσωπο

Η Rihanna τραυματίστηκε όταν ανατράπηκε το ηλεκτρικό σκούτερ που χρησιμοποιούσε.

Ανησυχία προκάλεσαν οι φωτογραφίες της Rihanna με μώλωπες στο πρόσωπό της.

Σύμφωνα με το TMZ, το οποίο δημοσίευσε τις φωτογραφίες, η Rihanna υπέστη ένα επώδυνο ατύχημα την προηγούμενη εβδομάδα ενώ χρησιμοποιούσε ένα ηλεκτρικό σκούτερ.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την τραγουδίστρια το Σαββατοκύριακο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας, όπου περίμενε με το αυτοκίνητό της έξω από ιταλικό εστιατόριο της περιοχής να της παραδοθεί η παραγγελία της.

Παρότι είχε νυχτώσει έξω, η Rihanna φορούσε γυαλιά ηλίου και μόνο όταν τα έβγαλε μπόρεσαν οι φωτογράφοι να ανακαλύψουν τον τραυματισμό της, χωρίς να είναι εκείνη τη στιγμή γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το ατύχημα που της συνέβη.

bgus-1989951-002.jpg


Η εικόνα της τραγουδίστριας προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές της σε κοινωνικά δίκτυα και θύμισε σε πολλούς το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό της από τον πρώην σύντροφό της Chris Brown το 2009.

Όπως μετέφερε στα μέσα ενημέρωσης εκπρόσωπός της, το ηλεκτρικό σκούτερ στο οποίο είχε ανέβει η σταρ ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πρόσωπο και το μέτωπό της.

«Η Rihanna είναι εντελώς καλά τώρα, όμως έπεσε στο έδαφος από το ηλεκτρικό σκούτερ και έκανε μελανιές στο μέτωπο και το πρόσωπό της. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και αναρρώνει γρήγορα», ανέφερε συνεργάτης της 32χρονης τραγουδίστριας.

Η Rihanna δεν είναι ο μοναδικός επώνυμος που τραυματίζεται χρησιμοποιώντας ηλεκτρικό σκούτερ. Τον προηγούμενο μήνα ο κριτής talent shows και τηλεοπτικός παραγωγός Simon Cowell έσπασε τη μέση του σε τρία διαφορετικά σημεία όταν έπεσε από ηλεκτρικό ποδήλατο στο σπίτι του στη Καλιφόρνια.