Η Rihanna θα τραγουδήσει στα Βραβεία Όσκαρ 2023

Η Rihanna αναμένεται να τραγουδήσει στα βραβεία το υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι της «Lift Me Up» για την ταινία «Black Panther: Wakanda Forever».

Η Rihanna δεν συμπεριέλαβε το «Lift Me Up» στη θριαμβευτική εμφάνισή της στο ημίχρονο του Super Bowl 2023 στις 12 Φεβρουαρίου και υπήρχε λόγος.

Αποδείχθηκε ότι κρατούσε το τραγούδι για τα Όσκαρ. Η Rihanna θα ερμηνεύσει την μπαλάντα που κυκλοφόρησε για τις ανάγκες της ταινίας «Black Panther: Wakanda Forever» στη σκηνή των Βραβείων Όσκαρ 2023, τα οποία θα λάβουν χώρα στο Dolby Theater του Χόλιγουντ την Κυριακή 12 Μαρτίου.

Το «Lift Me Up», σε μουσική των Tems, Rihanna, Ryan Coogler και Ludwig Goransson και σε στίχους των Tems και Ryan Coogler, είναι υποψήφιο στη φετινή διοργάνωση για το βραβείο Όσκαρ του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού.

Η εμφάνιση της εγκύου Rihanna στα 95α Βραβεία Όσκαρ ανακοινώθηκε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου από τους Glenn Weiss και Ricky Kirshner, εκτελεστικούς παραγωγούς και showrunners της φετινής τελετής απονομής.

Οι παραγωγοί θα συνεχίσουν τις ανακοινώσεις σχετικά με τους καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στα βραβεία τις επόμενες εβδομάδες.

Το «Lift Me Up» ήταν το πρώτο προσωπικό τραγούδι της Rihanna μετά από σχεδόν επτά χρόνια και χάρισε στη διάσημη τραγουδίστρια την πρώτη υποψηφιότητά της για Όσκαρ.