Η Rihanna θέλει να κερδίσει ένα βραβείο Oscar ως ηθοποιός!

Μολονότι της έχουν απονεμηθεί πάνω από 140 βραβεία, η Rihanna επιθυμεί να προσθέσει τη συλλογή της και το χρυσό αγαλματίδιο των Oscar. 

Η Rihanna θέλει να προσθέσει ένα επιπλέον βραβείο στην πλούσια τροπαιοθήκη της, από εκείνα που δεν έχει κατακτήσει ακόμη. Ως μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της, έχει κερδίσει συνολικά 141 βραβεία. Μεταξύ αυτών κοσμούν τη συλλογή της 8 βραβεία Grammy, 4 MTV Video Music Awards, 2 BRIT Awards, ένα βραβείο από το Ίδρυμα Harvard που την ανακήρυξε «Ανθρωπιστή της Χρονιάς» και αρκετά άλλα. 

 Έχοντας αρχίσει να εξερευνά το πεδίο του κινηματογράφου, η Rihanna θέλει να επικεντρωθεί στη νίκη του χρυσού αγαλματιδίου των Oscar. Η αστέρας της pop θα παρελάσει στη μεγάλη οθόνη, πρωταγωνιστώντας στη νέα κινηματογραφική ταινία του Luc Besson «Ο Βαλεριάν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες» που θα προβάλλεται από τα τέλη Ιουλίου. 

Επιπλέον, έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα για το «Ocean’s Eight«, ένα «spin-off» της περίφημης τριλογίας του «Ocean’s» με all star πρωταγωνιστικό καστ, όπως πάντοτε. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική «The Sun», η «RiRi» εκδήλωσε την επιθυμία της να κερδίσει ένα Oscar: «Θα ήθελα να φτάσω εκεί μία μέρα. Ποιος δε θέλει να αναγνωριστεί ότι κάνει σπουδαία δουλειά;» σχολίασε. «Οποιαδήποτε επικύρωση ότι η δουλειά σου έχει επίδραση είναι ανταμοιβή. Δουλεύω πολύ και κάνω το καλύτερο σε ό,τι κάνω, αλλά τα υπόλοιπα δεν εξαρτώνται από μένα.» 

 Ωστόσο, η Rihanna έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δε διακατέχεται από συμπεριφορά ντίβας στην αρχή της καριέρας της ως ηθοποιός: «Προσφέρω τον εαυτό μου ως πηλό στους σκηνοθέτες. Δεν κάνω ποτέ τη ντίβα στα γυρίσματα των ταινιών», τόνισε.

Πηγή: hit-channel.com