Η Selena Gomez επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Love On»

Η Selena Gomez επιστρέφει με ένα νέο single με τον τίτλο «Love On».

Το «Love On» είναι το πρώτο τραγούδι της Selena Gomez για το 2024 και θα κυκλοφορήσει από την Interscope Records / Universal Music την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου.

Στο «Love On», η Selena Gomez ένωσε ξανά τις δυνάμεις με τη μακροχρόνια συνεργάτιδά της Julia Michaels για να δημιουργήσει ένα διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο τραγούδι εμπνευσμένο από τους μήνες που πέρασε στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.


Την παραγωγή του τραγουδιού έχουν επιμεληθεί οι The Monsters & Strangerz και ο Isaiah Tejada.

Την ίδια στιγμή, η Selena Gomez συνεχίζει να δουλεύει στο στούντιο και να ετοιμάζει το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της, το οποίο θα διαδεχθεί το «Rare» του 2020.

Το 2023, η Selena Gomez κυριάρχησε στα charts και τις ψηφιακές πλατφόρμες με την επιτυχία «Calm Down» σε συνεργασία με τον Rema, η οποία κατέκτησε το No. 1 του Billboard Global 200, καθώς και του Top 40 Radio, των Urban Ραδιοφώνων και των Hot AC Ραδιοφώνων στις ΗΠΑ.

Πρόσφατα, το «Calm Down» έσπασε το ρεκόρ για το τραγούδι με τις περισσότερες εβδομάδες παραμονής στο Pop Airplay Chart του Billboard.

Το «Calm Down» έχει γίνει τρεις φορές πλατινένιο στην αμερικανική αγορά και έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,5 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Το «Love On» θα ακολουθήσει για τη Selena Gomez το τραγούδι "Single Soon" που κυκλοφόρησε στα τέλη του προηγούμενου Αυγούστου.

Όταν ανακοίνωσε το τραγούδι, η αστέρας της pop εξήγησε ήθελε να κρατήσει τους θαυμαστές σε εγρήγορση ενώ συνέχιζε να ετοιμάζει το νέο άλμπουμ της.

«Εφόσον δεν έχω τελειώσει ακόμα με το SG3, ήθελα να κυκλοφορήσω ένα διασκεδαστικό τραγουδάκι που έγραψα πριν από λίγο καιρό, το οποίο είναι τέλειο για το τέλος του καλοκαιριού», ανέφερε τότε.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Selena Gomez μοιράστηκε έναν σύνδεσμο προς μία ιστοσελίδα που περιείχε μία κλειδαριά σε σχήμα καρδιάς και προσκαλούσε τους θαυμαστές να μαντέψουν τον συνδυασμό της.

Όταν οι θαυμαστές ανακάλυπταν ότι ο κωδικός ήταν «222» (22/02) στην οθόνη εμφανίζονται διάφοροι στίχοι από το «Love On».

Η Selena Gomez τοποθέτησε επίσης διάφορες κλειδαριές σε σχήμα καρδιάς και σε διάφορες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Κάθε κλειδαριά διάθετε ένα κόκκινο φιόγκο με ένα μικρό κομμάτι χαρτί κρεμασμένο από πάνω που περιείχε διαφορετικούς στίχους από το νέο τραγούδι της.


πηγή: postmelody.gr