Η Selena Gomez κυκλοφορεί το άλμπουμ «Rare»

Το «Rare» είναι ένα άλμπουμ που αποπνέει σιγουριά, αισιοδοξία και ελευθερία, όπως η ίδια η Selena Gomez.

Η Selena Gomez κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο άλμπουμ «Rare», με το οποίο ανοίγει επισήμως ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στη ζωή και στην καριέρα της.

Το έδαφος για τη μεγάλη δισκογραφική επάνοδο της 27χρονης τραγουδίστριας προετοίμασαν κατάλληλα το συναισθηματικό «Lose You To Love Me» και το upbeat «Look At Her Now».

«Αυτό το άλμπουμ είναι το ημερολόγιό μου για τα τελευταία έτη και ανυπομονώ να το ακούσετε», αναφέρει η Selena Gomez σχετικά με το «Rare».

Το «Rare» αντιπροσωπεύει την επόμενη ημέρα μετά τα ακανθώδη τέσσερα χρόνια που μεσολάβησαν από την τελευταία δισκογραφική δουλειά της pop star, το πλατινένιο «Revival» (2015).

Έπειτα από πολλές περιπέτειες με την υγεία και την προσωπική ζωή της, η Selena Gomez απολαμβάνει πλέον τη χαρά, την ευτυχία και τη γαλήνη, έχοντας μετατρέψει τις στιγμές αδυναμίας σε πηγή δύναμης και έμπνευσης.

Οι παιχνιδιάρικες και κεφάτες παραγωγές του άλμπουμ «Rare» αποπνέουν σιγουριά, αισιοδοξία και ελευθερία και αντανακλούν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει σήμερα τη ζωή η Selena Gomez, μία γυναίκα που έχει γίνει πιο ώριμη, πιο σοφή και πιο δυνατή.

Η deluxe έκδοση του CD περιλαμβάνει τα τραγούδια «Wolves» (με τον Marshmello), «Back To You», «Bad Liar», «It Ain’t Me» (με τον Kygo) και «Fetisth» (feat. Gucci Mane), τα οποία κυκλοφόρησαν τα τελευταία δύο χρόνια.


TRACKLIST:

1. Rare 2. Dance Again 3. Look At Her Now 4. Ring 5. Vulnerable 6. People You May Know 7. Let Me Get Me 8. Crowded Room (feat. 6LACK) 9. Kinda Crazy 10. Fun 11. Cut You Off 12. A Sweeter Place (feat. Kid Cudi)

Deluxe Έκδοση

14. Bad Liar 15. Fetish (feat. Gucci Mane) 16. It Ain’t Me (με τον Kygo) 17. Back to You 18. Wolves (με τον Marshmello)