Ημέρα Καριέρας από την Aegeo Spas – Εργασία σε πολυτελή ξενοδοχεία

Η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα, αλλά και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη στην Ευρώπη, στο χώρο της ευεξίας και της διαχείρισης χώρων spa, η Aegeo Spas, διοργανώνει Ημέρα Καριέρας, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να τη γνωρίσει και να συζητήσει το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας τους.

Στις 8 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί και μέχρι τις 5 το απόγευμα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Κέρκυρα, Ρόδο, Κω αλλά και Κύπρο, η Aegeo Spas ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται νέους που αναζητούν μία ευκαιρία εργασίας στον κλάδο του τουρισμού με προοπτικές εξέλιξης.

Στόχος της δράσης είναι νέοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για εργασία κατά τη διάρκεια της τουριστικής σεζόν, από Απρίλιο και μέχρι τον Οκτώβριο, σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο, να έρθουν σε επαφή με την εταιρεία, χτίζοντας τις βάσεις μιας υποσχόμενης συνεργασίας.

Η Aegeo Spas απασχολεί σε ποσοστό περίπου 80% spa therapists, καλύπτοντας πλήρως όλη την γκάμα των υπηρεσιών στον τομέα της ευεξίας, ενώ απασχολεί αυτή την στιγμή 1.400 άτομα προσωπικά αποκλειστικά σε 4* και 5* ξενοδοχεία.

Με την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών της, έχει καταφέρει να γίνει η πρώτη επιλογή θεραπευτών, αισθητικών ή φυσικοθεραπευτών, για εργασία.

Την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών πιστοποιεί και η βράβευση της Aegeo Spas ως Best Luxury Spa Group 2019 στα World Luxury Spa Awards, ενώ ακόμη 9 από τα spa της εταιρείας κέρδισαν βραβείο στον ίδιο διαγωνισμό.

Δεν είναι άλλωστε τυχαία και η συνεργασία με ξενοδοχεία των ομίλων Aquila, Atlantica, Hatzilazarou, Electra, Zeus Hotels, Mayor, Mamidaki, Metaxas, Sbokos.

Η προοπτική μιας συνεργασίας με μία πρωταγωνίστρια εταιρεία στον κλάδο της ίσως είναι τόσο κοντά για ορισμένους υποψηφίους χάρη στην Ημέρα Καριέρας της Aegeo Spas.

Το ραντεβού είναι στις 8 Φεβρουαρίου ταυτόχρονα σε 10 πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου:

Κύπρος: Miramare Atlantica, 11 Amerikanas Str., Yermasoyia Municipality, 4060, Κύπρος

Ρέθυμνο: Theartemis, Μαρκ. Πορτάλιου 26, Ρέθυμνο 741 00

Χανιά: Kydon, Πλατεία Σοφ. Βενιζέλου &, Στρ. Τζανακάκη 2, Χανιά 731 34

Ηράκλειο: Αίθουσα Ανδρογέω, Ανδρόγεω 2, Ηράκλειο, 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ρόδος: Νoufara City Hotel, Γρηγορίου Λαμπράκη 35, Πόλη της Ρόδου, Ρόδος, 85100

Κως: City Blue Lagoon, Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 73, Κως 853 00

Αθήνα: Electra Hotel Ermou, Ερμού 5, Αθήνα 105 63

Θεσσαλονίκη: Porto Palace, 26ης Οκτωβρίου 65, Θεσσαλονίκη 546 28

Κέρκυρα: Aναγνωστική Αίθουσα, Καποδιστρίου 120, Κέρκυρα 491 00

Πάτρα: Astir Hotel Patra, Αγίου Ανδρέου 16, Πάτρα 262 21

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο hr@aegeospas.gr ή να εισέλθουν στο website: https://careers.aegeospas.gr/ και να επισυνάψουν το βιογραφικό τους.