Κάψιμο: Πλέον μπορείς να παίξεις φιδάκι στο messenger του Facebook!

Και πασιέντζα και Pacman επίσης!

To παιχνίδι με το οποίο καήκαμε όλοι στα 90s και τα 00s, το φιδάκι, επέστρεψε! Όχι, δεν είναι πλέον σε συσκευές Nokia, αλλά στο messenger του Facebook. Μπορείς να παίξεις μόνος σου φιδάκι στο messenger του Facebook ή να προσκαλέσεις φίλους σου, ενώ εκεί θα βρεις πλέον και άλλα παιχνιδάκια, όπως πασιέντζα, Pacman και κάτι σαν Scrabble. Πώς θα τα βρεις όλα αυτά τα παιχνίδια;

messenger-snake.jpg

Σε mobile συσκευές

Μπες στο Messenger. Σιγουρέψου ότι διαθέτεις το πιο πρόσφατο update της εφαρμογής
Πήγαινε στο εικονίδιο με το χειριστήριο στα δεξιά της οθόνης ή άνοιξε μια συνομιλία. Αν δεν θες να παίξεις με κάποιον άλλο, απλώς άνοιξε συνομιλία με τον “εαυτό” σου, το δικό σου προφίλ στο Facebook. Θα βρεις το εικονίδιο των παιχνιδιών, πατώντας το εικονίδιο +, που βρίσκεται αριστερά από την περιοχή της πληκτρολόγησης κειμένου.
Πάτα το εικονίδιο των παιχνιδιών και επέλεξε το φιδάκι μέσα από τα διαθέσιμα παιχνίδια. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι, είναι ότι για να ξεκινήσεις το παιχνίδι, μπορείς  να προκαλέσεις ένα φίλο σου μέσα από το Messenger να παίξει και εκείνος.

Σε desktop

  • Μπες στο account σου στο Facebook
  • Άνοιξε μια συνομιλία ή ξεκίνα μια νέα συνομιλία.
  • Εκεί θα βρεις το εικονίδιο των παιχνιδιών, στα δεξιά από την περιοχή πληκτρολόγησης κειμένου. Επιλέγεις το φιδάκι και ξεκινάς να παίζεις κατευθύνεις μέσω του browser σου. Όπως και στην mobile εκδοχή του παιχνιδιού, μπορείς να προκαλέσεις ένα φίλο σου μέσα από το Messenger να παίξει και εκείνος.

Πηγή: mad.tv