Η Κωτσόβολος βλέπει το Παγκόσμιο Κύπελλο, παρέα με όλους εσάς!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου οδεύει προς την κορύφωσή του και η Κωτσόβολος έχει ετοιμάσει μία σούπερ  ποδοσφαιρική βραδιά ΤΕΛΙΚΟΥ   στη Θεσσαλονίκη.

Ο τελικός θα «δοθεί» στην παραλία, στο SHARK Bar | Restaurant και 25 τυχεροί ακροατές του Metropolis 95.5 θα έχουν την τύχη να  κερδίσουν τη διπλή πρόσκληση για το σουπερ αυτό event του Κωτσόβολου.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς το ίδιο βράδυ θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός που θα κληρώσει ένα PlayStation®4! Το μόνο που χρειάζεται είναι η επιλογή της νικήτριας ομάδας του κάθε αγώνα από τους παρευρισκόμενους. Στην εκδήλωση θα υπάρχουν σνακ και εδέσματα που αρμόζουν σε τέτοιες αναμετρήσεις και το παιχνίδι ξεκινά!

Πώς μπορείς να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό?

Μπες ΕΔΩ, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και άκου την Πέμπτη 12 Ιουλίου την εκπομπή του Αιμίλιου Καλπακτσή 13:00 – 15:00 για να δεις αν κέρδισες!!

Κωτσόβολος , καλύτερη συσκευή ….καλύτερη ζωή

Ειδικά τώρα στην περίοδο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάθε ποδοσφαιρόφιλος θα ήθελε να έχει μία τηλεόραση πολλών ιντσών στο σαλόνι του για να απολαύσει όλες τις μεγάλες μάχες που θα γίνουν στη Ρωσία. Γιατί μπαλίτσα χωρίς ίντσα δεν παίζει!

Γιατί θες να έχεις όσο το δυνατόν περισσότερη ευκρίνεια γίνεται. Γιατί η μικρή περιοχή θες να νιώθεις ότι βρίσκεται ανάμεσα στο τραπεζάκι του σαλονιού και τα πόδια σου. Και στην Κωτσόβολο ξέρουν πως να το κάνουν πραγματικότητα!

Μην χάνεις χρόνο! Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και διεκδίκησε τη θέση σου!