Νέα Συνεργασία | Sam Smith feat. Kim Petras – Unholy

Όπως σημειώνει το The Line Of Best Fit και οι δύο καλλιτέχνες είχαν πρόσφατα μοιραστεί ένα teaser του επερχόμενου τραγουδιού στα αντίστοιχα profiles τους στο TikTok. Ένα σύντομο video είδε το ζευγάρι να χορεύει σε αυτό που φαινόταν να είναι ένα στούντιο ηχογράφησης. “Λίγος χορός που κάναμε @Kim Petras, έγραψε ο Smith στη λεζάντα αυτής της ανάρτησης. Μία άλλη ανάρτηση, εν τω μεταξύ, έδειχνε της Petras να ψιθυρίζει το “Unholy” στην κάμερα, ενώ ο Smith έκανε twerking στο παρασκήνιο.

Στις 25 Αυγούστου, ο Sam Smith επιβεβαίωσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ότι το “Unholy” θα “έρθει σύντομα”. Η είδηση ήρθε δίπλα σε δύο νέες φωτογραφίες των Smith και Petras να ποζάρουν μαζί.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Petras αποκάλυψε ότι θα μοιραστεί δύο νέα τραγούδια τον επόμενο μήνα. “Επιτέλους βγαίνω από τη φυλακή του popstar”, έγραψε στο Twitter.

Το “Unholy” τελικά κυκλοφόρησε στις 22 Φεβρουαρίου κι ήδη το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά σε αυτό. Τη μουσική και τους στίχους του single υπογράφουν οι Blake Slatkin, Henry Walter, Ilya Salmanzadeh, James Napier, Kim Petras, Omer Fedi και Sam Smith, ενώ τη διανομή του ανέλαβε η EMI.

Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η Kim Petras κυκλοφόρησε το EP με επτά κομμάτια “Slut Pop”. Ο δεύτερος ολοκληρωμένος δίσκος της, “Turn Off The Light”, κυκλοφόρησε το 2019. Από τη δική του πλευρά, ο Smith κυκλοφόρησε ένα single με τίτλο “Love Me More” τον Απρίλιο. Εκείνη την εποχή, ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός περιέγραψε το τραγούδι ως “τον τέλειο τρόπο για να ξεκινήσει αυτό το νέο κεφάλαιο” της καριέρας τους.

“Χρειάστηκε μια ζωή για να εκφράσω αυτό το είδος χαράς και ειλικρίνειας στη μουσική μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που σας έχω όλους εδώ μαζί μου. Ελπίζω να σας αρέσει…” είπε.