Νέο κατάστημα American Eagle Oufitters, στο One Salonica Outlet Mall

Είναι γεγονός! Το  brand που ξεχωρίζει για την τεχνολογία και την υψηλή ποιότητα στα τζιν έρχεται στο ONE Salonica. Ο λόγος για την American Eagle Oufitters, η οποία μετά την πρώτη άφιξή της στη Θεσσαλονίκη με το κατάστημα στο πολυκατάστημα Notos συνεχίζει δυναμικά με το άνοιγμα του πρώτου της Outlet store. 

Το ΑΕΟ Outlet Store στο One Salonica Outlet Mall είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στη φιλοσοφία του brand. Με μία επίσκεψή του μπορεί κανείς να βρει τεράστια ποικιλία από όλες τις συλλογές της μάρκας σε απίστευτες τιμές και προσφορές.
Στην ανδρική και γυναικεία συλλογή της, πρωταγωνιστής είναι το denim με περισσότερα fits και styles από ποτέ!  Φανταστικά σορτσάκια & βερμούδες, αλλά και ξεχωριστά σχέδια σε φορέματα, graphic t-shirts, accessories και πολλά άλλα είναι διαθέσιμα στο πρωτοποριακό αυτό μαγαζί. Και για τις φίλες της American Eagle Outfitters που είναι περήφανες για το σώμα τους και την προσωπικότητά τους, η συλλογή εσωρούχων Aerie by American Eagle Outfitters θα είναι παρούσα στο κατάστημα, υπερασπιζόμενη με ισχυρή φωνή τις πραγματικές γυναίκες με υγιή σώματα. 


 Στα  καταστήματα της ΑΕΟ θα έρθετε σε επαφή με τη δυναμική καμπάνια του brand #WeAllCan, που δίνει φωνή στους νέους και αναδεικνύει την ελεύθερη έκφραση. Η American Eagle Outfitters πρεσβεύει ότι μπορείς να είσαι όποιος θες, να κάνεις ότι θες, να δημιουργείς ότι θες, να ορίζεις εσύ το μέλλον σου, να μην φοβάσαι τίποτα, να προχωράς και να είσαι απλά ο εαυτός σου. Το σύνθημα #WeAllCan γιορτάζει την δύναμη και την διαφορετικότητα των νέων και εκφράζει την ανάγκη τους να ακουστούν. 
Ραντεβού, λοιπόν, στις 15 Ιουλίου στον πρώτο όροφο του One Salonica για να ζήσεις και εσύ το Opening του πρώτου AEO outlet στην Ελλάδα με εκπλήξεις και πολλή μουσική!!

f/www.facebook.com/americaneaglegreece

IG: @americaneaglegr

Hashtags: #AEOstylegr #WeAllCan 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ