Νέο Single για τον Jason Derulo μετά το Swalla

Τυχερός ελπίζει να σταθεί ο Jason Derulo και να συνεχίσει την επιτυχία μετά το «Swalla».

Ο Jason Derulo κυριάρχησε την άνοιξη και το καλοκαίρι με το «Swalla», μία συνεργασία με τη Nicki Minaj και τον Ty Dolla $ign και τώρα έχει ως στόχο να πάει ακόμη υψηλότερα αυτό το φθινόπωρο με το καινούριο single «If I’m Lucky».

Το τραγούδι είναι η νέα γεύση από το πέμπτο studio άλμπουμ του τραγουδιστή με γενικό τίτλο «777» που θα κυκλοφορήσει στο μέλλον και συνοδεύεται από ένα lyric video γεμάτο ενέργεια και χορό. Με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Jason Derulo, πλαισιωμένο από μία στρατιά χορευτών, το lyric video του «If I’m Lucky» στηρίζεται στη χορογραφία και σε μία ζόμπι θεματολογία.

Ο 28χρονος Αμερικανός ενθουσιάζει το θεατή με τις ακαταμάχητες χορευτικές κινήσεις του, ενώ το επίσημο video clip θα ακολουθήσει στη συνέχεια.

«(Το τραγούδι) προέρχεται από τις προηγούμενες σχέσεις που νομίζετε ότι τα περισσότερα πράγματα είναι καλά, αλλά για κάποιο λόγο ή άλλον, τα πράγματα απλά δε δουλεύουν. Είναι κάποιοι που είναι πραγματικά συμβατοί με εσένα, αλλά για κάποιο λόγο απλά δε δουλεύει. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η κατάσταση μπορεί να καρποφορήσει στην επόμενη ζωή.», σχολίασε ο Jason Derulo στο «Billboard» για την έμπνευση πίσω από το «If I’m Lucky».

Πηγή: www.hit-channel.com