Ο Bruno Mars δέχθηκε μήνυση για μία φωτογραφία

Ο λιλιπούτειος Βruno Mars προκάλεσε άθελά του πρόβλημα στο μεγάλο Bruno Mars.

Μία φωτογραφία που ανέβασε στο διαδίκτυο ο Bruno Mars είχε ως αποτέλεσμα μία απροσδόκητη περιπέτεια. Τον περασμένο Ιούνιο, ο Αμερικανός τραγουδιστής μοιράστηκε μία φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα που απεικόνιζε τον ως μικρό παιδί. Η δημοσίευση έδειχνε τη μεγάλη αγάπη του για τον Elvis Presley.

Φαινόταν να είναι μία αρκετά αθώα αλλά τώρα, αλλά τώρα ο Bruno Mars μηνύεται από τη γυναίκα που τράβηξε τη φωτογραφία το 1989, όταν ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός ήταν περίπου τριών ή τεσσάρων ετών.

Η Catherine McGann διεκδικεί τα πνευματικά δικαιώματα για τη φωτογραφία, για την οποία λέει ότι ο Βruno Mars τη χρησιμοποίησε χωρίς την άδειά της, πριν τη δημοσιεύσει στο Instagram, το Twitter και το Facebook, σύμφωνα με έγγραφα που έφτασαν στο «TMZ».

Η επίμαχη φωτογραφία:

When you're too impatient for Throwback Thursday so you fully embrace Way Back Wednesday . #1989
A post shared by Bruno Mars (@brunomars) on


Η McGann κατέθεσε αγωγή εναντίον του καλλιτέχνη και της δισκογραφικής εταιρείας του, της Warner Music για αποζημίωση από τα κέρδη της φωτογραφίας, η οποία έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,2 εκατομμύρια likes μόνο στο Instagram.

Γεννημένος ως ο Peter Gene Hernandez στη Χονολουλού της Χαβάη, ο Bruno Mars άρχισε να μιμείται τον Elvis Presley από την ηλικία 4 των ετών, τραγουδώντας στην μπάντα της οικογένειάς του, τους «The Love Notes», μαζί με το θείο του που μιμούνταν επίσης τον «Βασιλιά».

Δείτε παρακάτω τον λιλιπούτειο Bruno Mars να τραγουδά Elvis Presley στο Μέμφις, τον Αύγουστο του 1990:

Πηγή: hit-channel.com