Ο Ed Sheeran ανακοινώνει το νέο τραγούδι «Eyes Closed»

Ακούστε τον Ed Sheeran να τραγουδά unplugged το «Eyes Closed» – Το πρώτο single από το νέο άλμπουμ του «Subtract» 

Ο Ed Sheeran πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Eyes Closed» αργότερα αυτό το μήνα.

Ο Βρετανός τραγουδιστής ανακοίνωσε το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ του «-» (Subtract) και έδωσε στους θαυμαστές του μια γεύση από τους στίχους του με μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο χρόνος κινείται τόσο αργά και δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω / Χορεύω με κλειστά μάτια, όπου κι αν κοιτάξω σε βλέπω ακόμα», τραγουδά ο Ed Sheeran παίζοντας πιάνο σε ένα βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο TikTok.

Το «Eyes Closed» είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει από την Atlantic Records / Warner Music στις 24 Μαρτίου, ενώ το άλμπουμ «Subtract» του Ed Sheeran, το οποίο αναμένεται να κινηθεί σε ακουστικούς ρυθμούς, πρόκειται να ακολουθήσει στις 5 Μαΐου.

O Ed Sheeran συνεργάστηκε για τη δημιουργία και την παραγωγή του νέου άλμπουμ του με τον Aaron Dessner των The National, τον οποίο γνώρισε μέσω της φιλίας του με την Taylor Swift.

Ο Ed Sheeran ανακοίνωσε τη νέα του δισκογραφική δουλειά την πρώτη ημέρα του Μαρτίου, δημοσιεύοντας στα κοινωνικά δίκτυα μία προσωπική εξομολόγηση για τα αναπάντεχα γεγονότα του 2022 που επηρέασαν το ύφος και τα τραγούδια του «Subtract».

Όπως αποκάλυψε ο 32χρονος τρααγουδιστής, η σύζυγός του διαγνώστηκε με όγκο ενώ ήταν έγκυος στη δεύτερη κόρη τους, την Jupiter, η οποία ήρθε στον κόσμο τον Μάιο του 2022 και δεν μπορούσε να υποβληθεί σε θεραπεία μέχρι τον τοκετό.

Ο Ed Sheeran παραδέχτηκε ότι η δημιουργία αυτού του άλμπουμ λειτούργησε ως θεραπεία για εκείνο κατά τη διάρκεια της εξαιρετικά δύσκολης περιόδου στη ζωή του, όπου επίσης ο φίλους του Jamal Edwards έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, με την ψυχική υγεία του τραγουδιστή να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση.

Το «Subtract» θα περιέχει 14 τραγούδια που θα χαρακτηρίζονται από folk στοιχεία και ολοκληρωμένες ορχηστρικές ενορχηστρώσεις.

Αυτό θα είναι το τελευταίο μέρος της σειράς των άλμπουμ του Ed Sheeran με μαθηματικούς τίτλους, μετά το «+» (Plus) του 2011, το «x» (Multiply) του 2014, το «÷» (Divide) του 2017 και το «=» (Equals) του 2021.

πηγή: hit channel