Ο Ed Sheeran βοήθησε στην ίδρυση ενός νέου μουσικού κέντρου χαρίζοντας την κιθάρα του!

Ο Ed Sheeran σχεδίασε μία κιθάρα ειδικά για τον έρανο.

Ένα νέο μουσικό κέντρο άνοιξε στο Σάφολκ της Αγγλίας χάρη στη γενναιοδωρία του Ed Sheeran.

Το BBC αναφέρει ότι ο τραγουδιστής του «Bad Habits» έβαλε σε κλήρωση μία από τις κιθάρες του και τα χρήματα ήταν αρκετά για να βοηθήσουν στο άνοιγμα της Μουσικής Κιβωτού SRH σε ένα δημοτικό σχολείο της γενέτειράς του.

Η κιθάρα κατάφερε να συγκεντρώσει 52.765 λίρες, δηλαδή 61.229 ευρώ, για τη φιλανθρωπική δημοπρασία.

Ο Ed Sheeran είχε σχεδιάσει την ακουστική κιθάρα ειδικά για τον έρανο και συνεργάστηκε με τον Βορειοϊρλανδό κατασκευαστή οργάνων George Lowden.

Ο 31χρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός ζήτησε να χαραχθεί στην ταστιέρα της κιθάρας το σύμβολο του ίσον προς τιμήν του τελευταίου άλμπουμ του, με τίτλο «=» (Equals). Στη συνέχεια, υποσχέθηκε να γράψει μία αφιέρωση στην κιθάρα για όποιον την κέρδιζε μέσω της κλήρωσης.

Την κιθάρα κέρδισε τελικά μία εργαζόμενη σε τοπικό νοσοκομείο, η Kellie Myers, η οποία δήλωσε ότι οι δύο έφηβοι γιοι της, ο 14χρονος Harry και ο 13χρονος Jacob, είναι ενθουσιασμένοι – ειδικά από τη στιγμή που ο Ed Sheeran έγραψε πάνω στην κιθάρα: «Henry + Jacob! Παίξτε αυτή την κιθάρα!».

Ed Sheeran - Tom Parker

Το μουσικό κέντρο θα ανοίξει τώρα στο δημοτικό σχολείο Sir Robert Hitcham’s στο Framlingham και οι μαθητές του σχολείου είναι ευγνώμονες στον Ed Sheeran για την καλοσύνη του.

Οι μαθητές του δημοτικού σχολείου σχολιάζουν ότι το νέο τους μουσικό κέντρο είναι ένα «όμορφο μέρος».

Ένας μαθητής δήλωσε στο BBC: «Είναι μεγάλο προνόμιο να έχουμε τον δικό μας μουσικό χώρο για το σχολείο μας και αξίζουν πολλά ευχαριστώ στον Ed Sheeran και σε όλη την ομάδα του».

Η διευθύντρια του σχολείου, Helen Picton, πρόσθεσε, ότι το κέντρο φτιάχτηκε με γνώμονα τον κάθε μαθητή.

«Έχουμε ένα μουσικό θάλαμο που είναι ανοιχτός σε όλα τα μη νευροτυπικά παιδιά μας, έχουμε μία τουαλέτα για άτομα με ειδικές ανάγκες, ώστε να μπορούμε να έχουμε εγκαταστάσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες για τα παιδιά», εξήγησε.

«Η μουσική είναι η καρδιά του σχολείου μας και το γεγονός ότι έχουμε εδώ αυτήν την υπέροχη υποδομή είναι κάτι πολύ συγκινητικό», ανέφερε.

Πηγή:hitchannel