Ο Ed Sheeran ισχυρίζεται ότι ετοιμάζει κάτι για φέτος!

Μπορεί να έχει κατακτήσει τα charts διεθνώς με το νέο δίσκο του, όμως ο Ed Sheeran παραμένει στο στούντιο και ηχογραφεί τραγούδια. Ο Ed Sheeran επιφυλάσσει ακόμη περισσότερη μουσική για το δεύτερο μισό του 2017.

Παρά το θόρυβο που προκλήθηκε έπειτα από την εμφάνισή του στην πρεμιέρα του έβδομου κύκλου του «Game of Thrones», ο Βρετανός καλλιτέχνης παραμένει εντελώς ανεπηρέαστος από τους επικριτές του και επικεντρώνεται στην επόμενη φάση της καριέρας του, η οποία θα περιλαμβάνει αρκετές συνεργασίες.

Σε μία συνέντευξη με το ραδιοφωνικό σταθμό «KISS 102.3» του Καναδά, ο Ed Sheeran ρωτήθηκε για το χρόνο που περνά ξανά στο στούντιο, συμβάν που τεκμηριώθηκε με τις αντίστοιχες φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο Instagram.

Ο hit-maker δήλωσε ότι η παρουσία του στο στούντιο δεν ήταν για δικό του υλικό, αλλά για άλλους καλλιτέχνες: «Έχω μερικές συνεργασίες που έρχονται φέτος… Έχω ξεκινήσει το επόμενο άλμπουμ, αλλά δεν πρόκειται να το κυκλοφορήσω αυτή τη χρονιά», τόνισε.

Είναι εύκολο να υποθέσουμε ποιοι άλλοι μπορεί να κάθονται σε αυτό το «τραπέζι» των συνεργασιών. Υπάρχει ο Justin Bieber που φαίνεται να επιδιώκει άλλη μία σύμπραξη μετά από τις αλλεπάλληλες που έχει πραγματοποιήσει τελευταία. Υπάρχει και η Taylor Swift, για την οποία ακούγεται έντονα ότι ο διάδοχος του «1989» θα έρθει στο τέλος του τρέχοντος έτους. Υπάρχουν και μικρότερα ονόματα, όπως ο Jamie Lawson, ο πρώτος που έχει υπογράψει στο label που σχημάτισε ο Ed Sheeran, την Gingerbread Man Records.

Επίσης, πριν λίγο καιρό η Camila Cabello είχε προτείνει στον 26χρονο τραγουδιστή να ενώσουν δυνάμεις επάνω σε ένα ισπανόφωνο τραγούδι. Ως δημιουργός μόνο, συνέβαλε πρόσφατα στο «Strip That Down» του Liam Payne και στο «Your Song» της Rita Ora.

Στη συνέχεια, ο Ed Sheeran εξήγησε ότι ο επόμενος δίσκος μετά το «Divide» που διατίθεται από το Μάρτιο δε θα πάρει πάρα πολλά χρόνια για να κυκλοφορήσει, αλλά θα φτάσει κάποια στιγμή πριν από το 2020.

Όσον αφορά το εάν θα επιμείνει σε τίτλους με θέμα τα… μαθηματικά, μετά τα «+», «×» και «÷», είναι επί του παρόντος αβέβαιος.

Πηγή: Hit-Channel.com