Ο Gerard Piqué λύνει τη σιωπή του για τον χωρισμό με τη Shakira

«Εξακολουθώ να κάνω αυτό που θέλω», είπε ο Gerard Piqué για τη ζωή του μετά τον χωρισμό με τη Shakira.

Ο Gerard Piqué λύνει τη σιωπή του για τον πολυσυζητημένο χωρισμό του με τη Shakira μετά από 11 χρόνια σχέσης.

Σε μία νέα συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα El Pais, ο 36χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε για τη ζωή του μετά τον χωρισμό του με την pop star.

Όταν ρωτήθηκε πώς τον επηρέασε ο χωρισμός, ο Gerard Piqué εστίασε τη συζήτηση στα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με τη Shakira, τον 10 ετών Milan και τον 8 ετών Sasha.

«Δεν θα πω, δεν θέλω να πω. Ο καθένας έχει την ευθύνη του να κάνει το καλύτερο για τα παιδιά του», ανέφερε.

«Το θέμα είναι να τα προστατεύσουμε. Αυτή είναι η δουλειά όλων των γονέων με τα παιδιά τους. Σε αυτό εστιάζω και αυτός είναι ο ρόλος μου ως πατέρας», πρόσθεσε.

Ο Gerard Piqué, ο οποίος επισημοποίησε στο Instagram τον Ιανουάριο τη σχέση του με τη νέα σύντροφό του Clara Chia Martí, αναφέρθηκε επίσης στη συνεχιζόμενη προβολή του πολύκροτου χωρισμού του με τη Shakira και στις αντιδράσεις που έχει δεχτεί αυτό το διάστημα.

«Το πρόβλημα είναι το πώς οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τα πράγματα ή το πώς τα παρουσιάζει ο Τύπος. Εξακολουθώ να κάνω αυτό που θέλω», είπε.

«Θέλω να είμαι συνεπής ως προς τον εαυτό μου. Δεν πρόκειται να σπαταλήσω χρήματα για να καθαρίσω την εικόνα μου», συνέχισε ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα.

«Οι άνθρωποι που αγαπώ και ανησυχώ για εκείνους που με γνωρίζουν. Οι υπόλοιποι, δεν με ενδιαφέρουν. Επικεντρώνω την ενέργειά μου στους ανθρώπους που είναι πιο κοντά μου και τους δίνω ό,τι έχω. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Υπήρξαν αλλαγές στη ζωή μου και ξέρω πώς να διατηρώ αυτή την ευτυχία», διευκρίνισε.

Η Shakira και ο Gerard Piqué ανακοίνωσαν το τέλος της μακροχρόνιας συνεργασίας τους τον Ιούνιο του 2022.


πηγή: hit channel