Ο Justin Bieber δε θα κυκλοφορήσει μουσική μέχρι να παντρευτεί!

Κύριο μέλημα του Justin Bieber είναι να επικεντρωθεί στη σχέση του με τη Hailey Baldwin, αφήνοντας στην άκρη τη μουσική.

Παρότι ο Justin Bieber συμμετέχει στο νέο τραγούδι «No Brainer» του DJ Khaled που αποκαλύφθηκε την προηγούμενη Παρασκευή (27/07), το πλάνο του είναι να μην κυκλοφορήσει κάποιο προσωπικό τραγούδι του μέχρι να παντρευτεί.

Ο 24χρονος αστέρας της pop παραδέχεται ότι το κύριο μέλημά του είναι να επικεντρωθεί στην αρραβωνιαστικιά του, Hailey Baldwin και στη σχέση τους. Όταν οι παπαράτσι του «ΤΜΖ» ρώτησαν τον Καναδό τραγουδιστή ποια είναι τα σχέδιά του για την καριέρα του, εκείνος απάντησε αφοπλιστικά: «Να παντρευτώ!»

Ο Justin Bieber έκανε πρόταση γάμου στην 21χρονη αγαπημένη του στις αρχές Ιουλίου, κατά τη διάρκεια μιας σύντομης ρομαντικής απόδρασης στις εξωτικές Μπαχάμες.

Το ζευγάρι προχώρησε στο επόμενο βήμα μετά από πέντε εβδομάδες σχέσης, όμως, στην πραγματικότητα, αυτή είναι η δεύτερη φορά που διατηρούν δεσμό, καθώς έζησαν μία ερωτική περιπέτεια το 2016.

Παρόλο που ο Justin Bieber δε σκοπεύει να χαρίσει σύντομα στο φανατικό κοινό του ένα δικό του τραγούδι, οι φήμες που διαδίδονται εδώ και αρκετό καιρό αναφέρουν ότι η καινούρια μουσική του θα είναι επηρεασμένη από τη χριστιανική πίστη του.

«Ο Justin αναζητά τραγούδια τα οποία αντανακλούν πραγματικά που βρίσκεται στη ζωή του από άποψη πνευματικότητας», είχε σχολιάσει παλαιότερα μία πηγή. «Ήταν πάντα θρησκευόμενος αλλά τα τελευταία δύο χρόνια ήρθε πιο κοντά στην Εκκλησία του Hillsong και άλλαξε ολόκληρη τη ζωή του.»

Η επαφή με την Εκκλησία, έχει βοηθήσει τον Justin Bieber να ανακτήσει ξανά το ενδιαφέρον του για τη μουσική, το οποίο είχε χάσει μετά την απότομη διακοπή της παγκόσμιας περιοδείας «Purpose World Tour».

«Ο χρόνος που περνά στην εκκλησία των έχει αναζωογονήσει και παρόλο που δουλεύει με πολλά από τα ίδια άτομα που τον βοήθησαν να κάνει το τελευταίο άλμπουμ του, το “Purpose”, διαμορφώνει εκ νέου τον ήχο του, έτσι ώστε να είναι πιο ευθυγραμμισμένος με τις αξίες και τις πεποιθήσεις της Εκκλησίας.»

Το Νοέμβριο συμπληρώνονται τρία χρόνια από την κυκλοφορία του υποψηφίου για Grammy και τετραπλά πλατινένιου άλμπουμ «Purpose».

Σύμφωνα με τις προτεραιότητες που έχει θέσει ο Justin Bieber αυτή τη στιγμή, η νέα δισκογραφική δουλειά του δεν προβλέπεται να κυκλοφορήσει πριν τα τέλη του 2019, εκτός αν αποφασίσει να ανατρέψει τα δεδομένα.

Πηγή :www.hit-channel.com