Ο Justin Bieber «επαναξιολογεί τα όριά του» για χάρη της ψυχικής υγείας του!

«Μαθαίνεις πώς να λες “όχι”».

Σχολιάζοντας τις προκλήσεις της ζωής εν μέσω μίας περιοδείας, ο 27χρονος αστέρας της pop παραδέχτηκε ότι προσπαθεί να καταλάβει πώς να λέει «όχι».

«Μία περιοδεία μπορεί σίγουρα να είναι εξαντλητική. Και νομίζω ότι με τον ίδιο τρόπο μπόρεσα να θέσω κατά κάποιο τρόπο όρια σε αυτό και μπόρεσα να βάλω σε προτεραιότητα τον χρόνο με τη σύζυγό μου και τον χρόνο που δεν δουλεύω και να είμαι εκτός δικτύου», είπε, με αφορμή τη συνεργασία του με τη ραδιοφωνική πλατφόρμα Audacy στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «I’m Listening».

«Είναι πάντα σαν να λέμε “ζεις και μαθαίνεις” και απλά μαθαίνεις πώς να λες “όχι”», πρόσθεσε.

«Ένα απόφθεγμα που άκουσα τις προάλλες έλεγε: “Μην δυσανασχετείς για κάτι στο οποίο λες ναι, απλά κάνε το και όταν τελειώσεις, επαναξιολόγησε τα όριά σου και μην το ξανακάνεις”, οπότε προσπαθώ να ζω με βάση αυτό», τόνισε ο Καναδός τραγουδιστής.

Ο Justin Bieber ενώνει τις δυνάμεις του με το Audacy στη νέα καμπάνια «I’m Listening», η οποία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη διεξαγωγή μίας ζωντανής εκπομπής όπου καλεσμένοι καλλιτέχνες και αθλητές θα συζητήσουν με ειδικούς σχετικά με θέματα που αφορούν τη δική τους ψυχική υγεία.

Εκτός από τον Justin Bieber, τις δικές τους προσωπικές αποκαλύψεις θα κάνουν καλλιτέχνες όπως οι Shakira, Billie Eilish, Doja Cat, Lizzo, Machine Gun Kelly, Darius Rucker, Nelly, Glennon Doyle, Lil Nas X, Tom Morello και Jack Antonoff.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στις 23 Σεπτεμβρίου και θα έχει οικοδεσπότες τον Carson Daly και τον Δρα Alfiee M. Breland-Noble, ενθάρρυναν το κοινό να λάβει ενεργά μέρος στις συζητήσεις.

«Αναγνωρίζουμε ότι είμαστε έμπιστοι σύντροφοι και πιστοί φίλοι των ακροατών μας, γνωρίζουμε ότι η δύναμη της συζήτησης μπορεί να σώσει ζωές», επισήμανε ο Dave Richards, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Προγραμματισμού στο Audacy.

Πηγή:hitchannel