Ο Lewis Capaldi για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο Lewis Capaldi έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο πλαίσιο της sold out περιοδείας του.

Για πρώτη φορά η Αθήνα συμπεριλαμβάνεται στα μεγαλύτερα headline shows του Lewis Capaldi.

H Σκωτσέζικη φωνή ενός ωμού πάθους και μιας ακατέργαστης τελειότητας ζωντανά το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 στο TerraVibe.

Μία από τις ελάχιστες φορές που έχουμε την τύχη να μας επισκεφτεί ένας τόσο ταλαντούχος καλλιτέχνης στο απόγειο της διεθνούς καριέρας του και μάλιστα τη στιγμή που οι συναυλίες – σταθμοί της φετινής παγκόσμιας περιοδείας του έγιναν sold οut σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε δευτερόλεπτα.

Γνωστός για τις έξυπνες και χιουμοριστικές ατάκες του, ο Lewis Capaldi δήλωσε για την ταχύτητα με την οποία «εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια της περιοδείας του αλλά και για την παράκληση του κοινού για επιπλέον ημερομηνίες: «Μακάρι πραγματικά να μπορούσα να σας δω όλους, αλλά είμαι απλώς ένας μικρός παχουλός άνθρωπος που πρέπει να προσπαθήσει να δει όσο το δυνατόν περισσότερους από εσάς σε ολόκληρο τον κόσμο».

Η λίστα των επιτυχιών του Lewis Capaldi που όλοι σιγοτραγουδάμε είναι εντυπωσιακή: «Someone You Loved», «Βefore You Go», «Forget Me», «Bruises».

Τα ρεκόρ που έχει καταρρίψει ο Lewis Capaldi είναι ατελείωτα.

Είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που έκανε sold out την περιοδεία μέσα σε δευτερόλεπτα πριν καν κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ του, με τίτλο «Broken By Desire To Be Heavenly Sent», το οποίο θα αποκαλυφθεί στις 19 Μαΐου 2023.

Το πρώτο άλμπουμ του, «Divinely Uninspired To A Hellish Extent», έγινε το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο όχι μόνο τη χρονιά που κυκλοφόρησε, το 2019, αλλά και την επόμενη, το 2020.

Έμεινε για 77 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου και πέντε τραγούδια από το άλμπουμ βρέθηκαν συνεχόμενα στο Top 10 των βρετανικών charts, ενώ τα δύο τραγούδια του κατέκτησαν το No. 1 («Someone You Loved», «Before You Go»).

Τα τραγούδια του Lewis Capaldi έχουν συγκεντρώσει πάνω από 25 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Η παγκόσμια επιτυχία του «Someone You Loved» είναι το single Βρετανού καλλιτέχνη που παρέμεινε τις περισσότερες εβδομάδες από οποιοδήποτε άλλο τραγούδι στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και το τραγούδι με τα περισσότερα streams στα χρονικά στο Ηνωμένο Βασίλειο.


πηγή: HIT CHANNEL