O ZOO 90.8 σας στέλνει στους Coldplay στην Αθήνα!

Συντονίσου καθημερινά από Δευτέρα 15/4 στον ZOO 90.8 και μπες στην κλήρωση για να δεις την εκπληκτική συναυλία των Coldplay στην Ελλάδα.

Ο ΖΟΟ 90.8 στέλνει εσένα και ένα φίλο σου στην Αθήνα για τη συναυλία των Coldplay στις 9 Ιουνίου με όλα τα έξοδα πληρωμένα! 

Συντονίσου καθημερινά στις 09:00 το πρωί και το Morning ZOO για να μάθεις ποιο είναι το τραγούδι της ημέρας από τους Coldplay και τις ώρες που θα παίξει, και μόλις το ακούσεις συμπλήρωσε ΕΔΩ τη φόρμα συμμετοχής και μπες στην κλήρωση για να ζήσεις από κοντά την πολύχρωμη συναυλία των Coldplay με όλα τα έξοδα πληρωμένα, φυσικά από τον ΖΟΟ 90.8!

Περιλαμβάνονται:

  • Εισιτήρια για τη sold out συναυλία των Coldplay
  • Αεροπορικά εισιτήρια από Θεσσαλονίκη για Αθήνα με επιστροφή
  • 1 διανυκτέρευση για 9 Ιουνίου σε ξενοδοχείο

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν Τρίτη 30/4 στο The Morning ZOO!

Η μεγάλη τυχερή είναι η Μαρία Μαρκοπούλου!


Όροι Συμμετοχής 

 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «METROMEDIA Α.Ε.», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, όπως εκπροσωπείται νόμιμα, (στο εξής «η Διοργανώτρια Εταιρεία») λειτουργεί το Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΖΟΟ 90.8» (στο εξής «ο Ραδιοφωνικός Σταθμός») και οργανώνει το Διαγωνισμό με τίτλο «ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΗ  ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ COLDPLAY» (στο εξής «ο Διαγωνισμός»), σύμφωνα με τους ακόλουθους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις:

2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό. Με την επιφύλαξη όσων ορίζονται στον όρο 3 κατωτέρω, δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την ταυτοποίηση των στοιχείων συμμετεχόντων προκειμένου να διακριβώσει το δικαίωμα συμμετοχής τους και απόδοσης του Επάθλου.

3. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) Οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας Εταιρείας και (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τα ανωτέρω υπό (α) πρόσωπα, (γ) όσοι δεν διαμένουν στο νομό Θεσσαλονίκης και (δ) άτομα ή συγγενείς τους (βλ. παραπάνω) που έχουν αναδειχθεί νικητές τουλάχιστον 3 φορές σε οποιοδήποτε διαγωνισμό του σταθμού από τις 29 Αυγούστου 2023 έως και τις 30 Απριλίου 2024  αλλά και τα άτομα με πρώτου βαθμού συγγένειας.

4. Διάρκεια του Διαγωνισμού. Οι συμμετοχές στο Διαγωνισμό με τη διαδικασία που περιγράφεται κατωτέρω θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 15.04.2024 μέχρι και τη Δευτέρα 29.04.2024.

5. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

5.1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό γίνεται ως εξής: Για να συμμετέχουν στον διαγωνισμό οι ακροατές θα πρέπει να συντονίζονται καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή, στις εκπομπές του ZOO 90.8. Πιο συγκεκριμένα κάθε πρωί στις 09:00 θα ανοίγει η φόρμα συμμετοχής στο site www.zooradio.gr , η οποία θα είναι αναρτημένη και στα social media του σταθμού, και οι παραγωγοί του Morning Zoo, Ευθύμης Κάλφας και Μαρία Αμανατίδου θα ανακοινώνουν το Coldplay τραγούδι της ημέρας και τις ώρες που θα πρέπει να συντονιστούν οι ακροατές και που θα ανοίξει η φόρμα. Η φόρμα θα παραμείνει ανοιχτεί για 10 λεπτά, χρόνος κατά τον οποίο θα μπορούν  οι ακροατές να τη συμπληρώσουν. Στη συνέχεια θα κλείνει για να ανοίξει πάλι την ώρα που έχει ανακοινωθεί από την πρωινή εκπομπή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε ημέρα θα ανακοινώνονται άλλες ώρες σε διάφορες εκπομπές μέσα στο πρόγραμμα του ZOO 90.8, για αυτό και οι ακροατές θα πρέπει εκτός από το πρωί στις 09:00 να συντονίζονται και τις άλλες ώρες για να βρουν την ευκαιρία να πετύχουν  την ανοιχτή φόρμα συμμετοχής και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους.

5.2. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Συμμετοχής από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι είναι αναρτημένοι και διαρκώς ενημερωμένοι κατά τη διάρκεια του παρόντος Διαγωνισμού στο δικτυακό τόπο της Διοργανώτριας Εταιρείας.

5.3. Τα αρχεία τα οποία τηρεί η Διοργανώτρια Εταιρεία με τα ανωτέρω στοιχεία των συμμετεχόντων θα συνιστούν πλήρη απόδειξη αναφορικά με τη λήψη οποιασδήποτε συμμετοχής στο Διαγωνισμό από το σύστημα του Σταθμού και την εγκυρότητα της συμμετοχής αυτής, σύμφωνα με τον όρο 7 κατωτέρω.

5.4.  Ο νικητής υποχρεούται να αποστείλει το οπτικοακουστικό υλικό που θα του ζητηθεί κατά τη διάρκεια εξαργύρωσης του επάθλου, να προχωρήσει σε ονομαστική αναφορά (tag) του ραδιοφωνικού σταθμού σε όσα κοινοποιήσει στα προσωπικά του κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Επίσης, ο νικητής είναι σύμφωνος με τη δημοσίευση οπτικοακουστικού υλικού στα social media και τον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού.

6. Έπαθλο.

 

Ένας τυχερός ακροατής θα κερδίσει  μία (1 ) διπλή πρόσκληση για τη συναυλία των COLDPLAY την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α). Στο έπαθλο συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά προς κι από Αθήνα αεροπορικώς ( 9/6 Θεσσαλονίκη- Αθήνα και 10/6 Αθήνα Θεσσαλονίκη), καθώς και μία (1)  διανυκτέρευση (9/6) σε δίκλινο κατάλυμα της επιλογής της Διοργανώτριας Εταιρείας.

Ο νικητής του επάθλου θα ενημερωθεί για τις ακριβείς ώρες μεταφοράς του, την αεροπορική εταιρεία και το κατάλυμα κοντά στην ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας.

7. Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού.

Για να συμμετέχουν στον διαγωνισμό οι ακροατές θα πρέπει να συντονίζονται τις ώρες που ανακοινώνονται καθημερινά από το Morning ZOO στις 09:00 το πρωί και αφού ακούσουν το τραγούδι του συγκροτήματος Coldplay και το σύνθημα του παραγωγού θα μπαίνουν στο Site του σταθμού www.zooradio.gr και θα συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής από τη Δευτέρα 15/4 έως και τη Δευτέρα 29/4.

Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει την Δευτέρα 29/4 κατόπιν κλήρωσης (random) στην πρωινή εκπομπή του σταθμού Morning Zoo 08:00- 11:00.

8. Ενημέρωση για την ανάδειξη του νικητή. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών στον αέρα, στην ιστοσελίδα του Σταθμού www.zooradio.gr είτε στη σελίδα του στο Facebook & Instagram.

9. Πληροφορίες. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο: 2310.232908, από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων αργιών) και από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ.

10. Προσωπικά Δεδομένα/Αποποίηση Ευθύνης.

10.1. Υπεύθυνος επεξεργασίας σε σχέση με τον διαγωνισμό είναι η διοργανώτρια εταιρία, ήτοι η εταιρεία με την επωνυμία «METROMEDIA»», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, Κωνσταντινοπολίτικα, 55534, Θεσσαλονίκη, email:grammateia@metromedia.gr , 2310 232908. Η Διοργανώτρια Εταιρεία ενημερώνει ότι η ίδια ή/ και τρίτοι ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της θα επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, που θα συλλέξουν από τους ίδιους σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στον όρο 5 ανωτέρω, με σκοπό την ανάδειξη και δημοσίευση του νικητή και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών αναφορικά με την απόδοση του Επάθλου σε αυτόν. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό, ήτοι τα στοιχεία ταυτότητας, η εικόνα του προσώπου και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, είναι απαραίτητα για την επεξεργασία που πραγματοποιείται για τους σκοπούς του Διαγωνισμού. Η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων αυτών είναι η συγκατάθεση που παρέχουν τα υποκείμενα των δεδομένων, δηλ. των συμμετεχόντων, με τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό. Μετά την ολοκλήρωση πραγματοποίησης του Επάθλου οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικά ή μη, των συμμετεχόντων και του νικητή θα μπουν σε μία βάση δεδομένων η οποία θα αξιοποιηθεί από τη διοργανώτρια εταιρεία για μελλοντικούς διαγωνισμούς για τα επόμενα 2 έτη (ραδιοφωνικές σεζόν 2024- 2025 & 2025 – 2026). Οι διαγωνισμοί αυτοί θα μπορούν να είναι είτε μέσω τηλεφώνου (on air) είτε μέσω μηνύματος (sms) είτε μέσω μηνύματος σε άλλη πλατφόρμα (viber, whatsup) .

10.2. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων δε θα διαβιβασθούν σε τρίτους, πέραν από τυχόν πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της Διοργανώτριας Εταιρείας, ενδέχεται να εμπλακούν στην ανάδειξη του νικητή του Διαγωνισμού και στην απόδοση του Επάθλου. Σε περίπτωση απευθείας γνωστοποίησης από τον συμμετέχοντα σε τρίτους προσωπικών δεδομένων του, η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με τη χρήση από τους εν λόγω τρίτους των προσωπικών δεδομένων που ο συμμετέχων αποκάλυψε σε αυτούς. Για το λόγο αυτό, ανήκει στην ατομική ευθύνη κάθε συμμετέχοντα να μελετά προσωπικά τους σχετικούς όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων, προτού γνωστοποιήσει προσωπικά δεδομένα του σε τρίτους μέσω του διαδικτύου.

10.3 Το υποκείμενο των δεδομένων έχει, σύμφωνα με τον Κανονισμό 2016/679, το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής του (άρθρο 7 παρ. 3), το δικαίωμα υποβολής αιτήματος στον υπεύθυνο επεξεργασίας για πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που το αφορούν (άρθρο 15), το δικαίωμα διόρθωσης των δεδομένων (άρθρο 16), το δικαίωμα διαγραφής τους (άρθρο 17) ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων αυτών (άρθρο 18), το δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία (άρθρο 21), καθώς και το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων (άρθρο 20). Τα δικαιώματα αυτά ασκούνται είτε με την αποστολή επιστολής στην ως άνω διεύθυνση, είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου: grammatia@metromedia.gr Το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να προσφύγει στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για ζητήματα που αφορούν την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της (www.dpa.gr → Τα δικαιώματά μου → Υποβολή καταγγελίας), όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες.

10.4. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται έξω από τη σφαίρα ελέγχου της (όπως ενδεικτικά αλλά μη περιοριστικά – λόγοι ανωτέρας βίας, τεχνικά προβλήματα, μη κάλυψη δικτύου, υπερφόρτωση δικτύου, διακοπή σύνδεσης με το δίκτυο, μη αποστολή ή αποδοχή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου, μη σωστός τρόπος συμμετοχής) ή έξω από τη σφαίρα ελέγχου κάθε τρίτου που θα μεταφέρει τα δεδομένα, α) καθυστερήσει ή αποτύχει η αποστολή ή/και η λήψη των στοιχείων συμμετοχής στο διαγωνισμό στους χρήστες, για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, β) τα διατηρούμενα αρχεία (βάση δεδομένων με καταχωρημένους συμμετέχοντες) καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς.

11. Ανάκληση Προκήρυξης– Τροποποίηση Όρων. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δικαιούται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού), ενημερώνοντας σχετικά μέσω της ιστοσελίδας της με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να ματαιώσει το Διαγωνισμό οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο κατά τη διακριτική της ευχέρεια. Στην περίπτωση αυτή η Διοργανώτρια Εταιρεία θα ανακοινώσει την ακύρωση/ματαίωση του Διαγωνισμού με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο και μέσο.

12. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία. Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

13. Αποδοχή των όρων.

13.1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

13.2. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό διέπεται από τους παρόντες όρους, οι οποίοι εφαρμόζονται επί του συνόλου των συμμετεχόντων εξυπακουόμενης της γνώσης και πλήρους και ανεπιφύλακτου αποδοχής των παρόντων όρων, των οποίων το πρωτότυπο βρίσκεται στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας στο Νομικό τμήμα.