Οι Maneskin έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για το Ejekt Festival

Στις 23 Ιουλίου το απόλυτο φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής οι Mansekin ανεβαίνουν στη σκηνή του OAKA, ως headliner του φετινού EJEKT.

Οι ίδιοι το ανέβασαν στο instagram τους, λέγοντας ότι έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μάλλον η χαρά τους είναι ίδια με την δική μας που θα τους απολαύσουμε από κοντά!

Από τη στιγμή που κέρδισαν τον διαγωνισμό της Eurovision το 2021, οι Maneskin έχουν παρασύρει σαν τυφώνας τα πάντα και έχουν κάνει το κοινό να παραληρεί απ΄άκρη σε άκρη του πλανήτη όπως θα κάνει φυσικά και το κοινό στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης για το πόσο τεράστια επιτυχία έχουν κάνει οι Maneskin σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα: δισεκατομμύρια streams σε όλες τις πλατφόρμες, headliners στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη, sold out περιοδείες, πολυπλατινένια singles, βραβεία MTV, υποψηφιότητα για Grammy είναι μόνο λίγα από τα επιτεύγματά τους.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο πλανήτης έχει πάθει εμμονή με τους Maneskin. Κάθε κίνησή τους, κάθε στιλιστική πρόταση, κάθε κουβέντα τους προκαλεί κύματα ενθουσιασμού και γίνεται πρώτη είδηση. 

H Victoria, ο Damiano, ο Thomas και ο Ethan, αυτοί οι 4 εικοσάρηδες από την Ιταλία έχουν κερδίσει τον τίτλο του “συγκροτήματος που θα σώσει τη ροκ μουσική”, καθώς έχουν δημιουργήσει ένα παγκόσμιο ρεύμα ενδιαφέροντος από το νέο κοινό για την κιθαριστική μουσική αλλά και το αντίστοιχο lifestyle.