ΟΙ ONE DIRECTION ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΝ 10Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥΣ!

Στις 23 Ιουλίου οι fans των One Direction παγκοσμίως γιορτάζουν την 10η επέτειο από την δημιουργία του συγκροτήματος.

Προς εορτασμό της συγκεκριμένης μέρας, θα δημιουργηθεί ένα ολοκαίνουριο 1D website, ένα εορταστικό βίντεο ειδικά φτιαγμένο για τους fans τους καθώς και διαδραστικές playlists σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Η ιστοσελίδα που θα δημιουργηθεί στις 23 Ιουλίου θα είναι μία μοναδική και διαφορετική εμπειρία για όλους τους fans της μπάντας. Το site θα “διηγείται” την ιστορία του group από την πρώτη audition μέχρι και το ξεκίνημα του διαλείμματός τους. Θα φιλοξενεί ένα αρχείο από music videos, artwork, τηλεοπτικές εμφανίσεις, backstage και σπάνιο υλικό.

Επιπλέον οι fans θα έχουν την ευκαιρία μέσω του site  να δημιουργούν playlists που θα είναι εξατομικευμένες ανάλογα με το τι έχουν ήδη δει και χρησιμοποιήσει στην ιστοσελίδα.

Ένα ολοκαίνουριο επετειακό βίντεο θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουλίου και θα μας θυμίσει τις καλύτερες στιγμές του συγκροτήματος. Από την δημιουργία τους στο X Factor μέχρι την κυκλοφορία του single τους “History”, θα περιλαμβάνει στιγμιότυπα από βίντεο κλιπ, live εμφανίσεις, backstage υλικό και φυσικά την μοναδική και ιδιαίτερη σχέση με τους fans τους. 

Αναδιαμορφωμένα EPs θα κυκλοφορήσουν στις ψηφιακές πλατφόρμες με σπάνιο υλικό, remixes, live ηχογραφήσεις και acoustic versions.

Επίσης θα ανανεωθούν οι ψηφιακές playlists των One Direction και πολλά άλλα.