Πέθανε ο ηθοποιός Willie Garson του Sex and the City

Ο αγαπημένος ηθοποιός Willie Garson που έγινε πασίγνωστος στο διεθνές τηλεοπτικό κοινό μέσα από την σειρά Sex and the City, πέθανε σε ηλικία 57 ετών. 

Την είδηση του θανάτου, κοινοποίησε ο γιος του, Nathen Garson, που έγραψε στο Instagram «Σε αγαπώ τόσο πολύ μπαμπά. Αναπαύσου εν ειρήνη. Είμαι τόσο ευγνώμων που μοιράστηκες όλες τις περιπέτειές σου με μένα και κατάφερες τόσο πολλά. Είμαι τόσο περήφανος για σένα».

Εκπρόσωπος της HBO επιβεβαίωσε τον θάνατο του ηθοποιού. «Ο Willie Garson ήταν στην ζωή, όπως και στην οθόνη, ένας αφοσιωμένος φίλος και ένα λαμπρό φως για τον καθέναν στο σύμπαν του», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση. «Δημιούργησε έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες στο πάνθεον της HBO και ήταν ένα μέλος της οικογένειάς μας για 25 χρόνια. Είμαστε βαθιά θλιμμένοι που πληροφορηθήκαμε τον θάνατό του και απευθύνουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του και τους αγαπημένους του». 

Στο Sex and the City, ο Garson υποδύθηκε τον Stanford Blatch, φίλο και έμπιστο της ηρωίδας Carrie Bradshaw, που ενσάρκωσε η πρωταγωνίστρια της σειράς Sarah Jessica Parker. Εμφανιζόταν τακτικά στα επεισόδια της σειράς και είχε παίξει σε αμφότερα τα δύο κινηματογραφικά φιλμ του franchise. Μαζί με τις Kristian Davis, Kim Cattrall και Cynthia Nixon ήταν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της σειράς. 

Πηγή:lifo

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ